evo mali update za ovaj enhelić, nisam htio bezveze otvarati novu temu. evo imam ga već skoro 2godine i mogu reći da za sada slui svrsi. dapače prije par dana mi se dogodilo da mi se probuila guma na autu, i to naravno vikend. 10sati navečer,nema nikakvog vulkanizera na vidiku. i sva srića bio sam blizu benzinske i tamo sam je napumpao i pun gas doma da promijenim. inače riječ je o renolu, i doao sam doma i sad sve lipo pripremio i uzeo onaj original ključ koji ide s renolovim alatom, normalno kako je kolo stegnuto u vulkanizera s pravim zračnim pitoljem, pokuao sam sa tim ključem i malo jače iao odvidati maticu kad pukne ključ..francusko sr....nje..i ta ću, kad sjetih se da imam tog einhela, i uzmem ja njega i pomolim se hoće li on to odraditi, nisam imao ba puno vjere u to kad ono bez problema odvida 4 matice..ja sav u čudu i ugodno iznenađen skinem kolo, stavim rezervnu ali sad 2 problem, kako ih stegnuti..s blagom nevjericom pogledam u einhela i lagano progovorim, ajde einheliću zavidaj ovu i moe u penziju..i stavim ja tako matice nazad i ajmo zategnuti ih..einhel neto promrmlja, čuje se neko utanje, mljevenje i nakon ta sam svaku maticu par puta jo s njime stegnuo pomolim se da vidim jel to uopče doboro stegnuto. spustim auto s dizalice, a lagani straj u kostima da li da krenem. hoće li to uopće izdrati, kad sva srića eto susida s normalnim ključem. eto malo sriće, i ja uzmem njegov ključ i idem provjeriti jel to sve dobro stegnuto kad ono gle čuda JE

skakao sam po njegovom ključu da vidim da li će se matica bar malo jo stegnuti kad ono niti milimetra. pogledam svog einhela i kaem mu "ao mi je stari al jo ti neće tako lako u penziju".. eto ako se netko misli uzet ga ili njemu slično preporučam.
p.s. inače jedina zamjerka mu je recimo ta maticu od variomata moe bez problema odvidati ali ne moe stegnuti, neznam zato, pokuao sam par puta ali čim upalim motor ona se odvida.