I Kada Spustimo Nogare... > Članski Oglasi Za Male & Velike

Čišćenje oglasa II - 18.05.2009. 23:59h

(1/1)

Julius:
Kako je proljeće već odavno zakucalo na vrata, vrijeme je i da se ovaj dio podforuma dovede u red i pošteno počisti.

Nakupile su se 4 strane raznoraznih oglasa od kojih dobar broj više nije aktualan ili su stvari iz oglasa već po drugi puta prodane, a oglasi i dalje stoje, vise i samo doprinose nepreglednosti akutalnih oglasa. Na opće zadovoljstvo i radost svih vas ( posebno onih čiji se oglasi vrte i još su aktualni ) proglašavam mjesec velikog čisćenja!!

* Svi čiji su oglasi aktualni neka se o tome izjasne na način da u svoj oglas samo napišu novi post u kojemu može pisati samo "OGLAS JE JOŠ AKTUALAN" ili bilo što u tome kontekstu kako bi mi dali do znanja da ga ne brišem.

* Oni čiji oglasi više nisu aktualni mogu isto tako u svom oglasu staviti novi post sa naznakom "OGLAS VIŠE NIJE AKTUALAN" ili ne moraju ništa napisati, pa će sistemom automatizma oglas biti prebačen u podforum ARHIVA OGLASA.


Akcija čišćenja počinje 18.05.2009. u 23:59h te do tada svi imaju vremena revidirati svoje oglase ili se prepustiti i zanemariti ovu obavijest.
Oglasi koji će u trenutku čišćenja biti stari do 10 dana ostat će netaknuti ( osim ako naravno artikl nije prodan ili oglas nije postavljen prema regulama ).

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju