Sa Vjetrom U Kosi I Komarcima Na Viziru... > Glavni Forum

Ocjene onima kojima dajemo novac

(1/7) > >>

James1100:
Trenutno sam u pripremi motora za sezonu + imam i neke nabave alata i opreme. Tako da sam zadnje vrijeme malo u obilasku i telefoniranju s raznim trgovcoma i slično. Pa su prema tome, i utisci o njima vrlo različiti. Motobox je primjer dobrog, a za sada neću navesti primjer lošeg. Za sada.
Kako ovaj forum već ima informativnu "moto kartu Hrvatske", moj je prijedlog da se uz razne trgovine, servise i slično doda i sistem ocjenjivanja koji će korisniku odmah pružiti dodatnu informaciju koliko mu je isplativ trud da kod istih kupuje ili servisira. To možemo dodati na postojeće teme u "moto karti" kao anketu, na koju ćete glasovanjem stavljati ocjene.
Da ne zakompliciramo previše, predlažem ocjene 1-3, ili u prijevodu: 1)ispod očekivanja (loše), 2) očekivano (zadovoljavajuće), 3)iznad očekivanja (izvrsno).

Svrha svega ovog da bude preglednije za korisnike. Naravno da se za izrazite kritike, upozorenja ili pohvale mogu otvarati teme na forumu kao što smo radili i do sada. A nadam se i da će trgovci pratiti glas javnosti.


Dodana anketa

Hac:
Slažem se ,odlična ideja.
uz jedan prijedlog-mislim da je bolje ocijenjivati ocjenama od 1-5

Julius:
Podržavam ideju!  :icon_super:

Samo svaka trgovina ili servis trebao bi imati anketu za sebe da bude realna ocjena. Ovako ako će svi biti zajedno u grupi onda će uvijek pušiti oni servisi ili trgovine koje su u manjim mjestima i automatski imaju manju posječenost, a možda odlićno posluju i za svaku su pohvalu.

Ocjena od 1-5

Too Slow:
Super ideja.......ocjene 1-5....tak da se malo prisjetimo škole  :icon_mrgreen:

cRuNk:
Uz malo ulozenog truda bi se skupio fin popis trgovca/majstora. Iako su misljenja dosta subjektivna, nakon par
ocjena bi se ipak vidjelo tko kako radi. Ideja je odlicna i nadam se da bude nesto od ovoga  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju