stara tema al neka...
imam ju i ja....
a imam u guzi puno km i puno godina na dva kotača
mogu reći da mi je vrijeme provedeno na motoru najljepši dio u ovom jebenom životu..
a sad malo o motoru...
950 je dosta jak,naravno ima i jačih...ali nema potrebe
lako pretičeš bez obzira bio sam ili sa suputnikom
bez ikakve muke pratiš kolonu drugih motora bez obzira kako se voze ili ti vodiš
možeš ga natovariti koliko ti duša želi,vas dvoje i opet ide kao da si sam...
prtljaga,moja draga,ja i motor teški smo skoro pola tone ali i takav ide skoro 180 po autoputu,naravno ne predugo ali ide...
ovo ljeto sam prošao s mojim "MAMUTOM oko 17000 bez ikakvih problema
najviše mu odgovara ritam od 80-120,tada i najmanje troši
npr od zg do zadra se tako vozim i nitko me ne pretekne a potrošnja mu je oko 4,5 litara,dok po gradu normalne vožnje oko 5 lit
istina suputnica se žali da ju guza žulja nakon cca 100 km,ali koga ne....staneš na kavicu ,malo odmoriš i ideš dalje...
stavio sam drugi spuh da me čuju,kupio sam ga s krešbarom i vizirom,velike bisage,naslon,i to je to,možeš u moskvu na kavu...
dobro bi mu došao još jedan disk napred ali kad sve skužiš nema ni za tim potrebe
servis svakih 10000 km i nemaš brige
struganje u zavoju,desi se kad zaboraviš,kad te ponese ali mogu ti reći da kad zastružeš,razmisliš i to struganje u biti čuva glavu,malo razboritije,sporije i ja mu kažem hvala na upozorenju...
remen je super stvar,zaboraviš da ga uopće imaš...
za još pitanja tu sam...
eto ukratko,to je to....i više nikad se neću vraćati na r-ove,nakede ili endurače a sve sam imao ,ovo je sve što ti duša traži,bar moja...