Sa Vjetrom U Kosi I Komarcima Na Viziru... > Informacije o stranim zemljama

Italija

(1/1)

aposaric:
Fantastične prometnice, ulažu jako puno novaca u održavanje. Dobra signalizacija, ali jako zbunjujući semafori. Nakon crvenog se odmah pali zeleno svjetlo, bez žutoga, pa morate držati oko na semaforu, zato što čak i stare bake voze na nož i ponekada kretanja sa semafora izgledaju kao start formule 1 :llllol: obavezno voziti motor ili auto sa minimalno 200ks :icon_fU:
Vlakovi su vrhunski, i dio oko Torina je osuvremenjen do bola, za olimpijadu su se stvarno isprsili, i preporučam vožnju po lokalnim cestama, zato što su sve potpuno glatke, točno onakve kakve trebaju biti.
Oko Milana pripazite na njihovoj obilaznici, kolone su tamo konstanta, pa ako ste sa motorom pripazite malo. Ali će vas ugodno iznenaditi kultura vozača i odnos prema motorima. Svi se refleksno miću u stranu motociklima, i nećete imati nikakvih problema sa provlačenjem između vozila. Desna traka je rezervirana za policiju i zaustavljanje. Ako ste u velikoj gužvi, možete prodati spiku da ste stranac, upaliti sva četri i polako krenuti pokraj kolone. Ako vas zaustave karabinjeri samo se nasmješite pokažite na trudnu ženu na suvozačkom sjedalu i samo će vas pustiti dalje;-) (ovo vrijedi samo u autu, i to radite na vlastitu odgovornost, ali vjerujte mi da pomaže i da funkcionira, jer smo mi za njih obični balkanci, i takvima nas gledaju, pa zašto ne iskoristiti tu povlasticu :icon_fU:)

Italija je raj za vozače motora, pogotovo za maksiskuteraše, tako da je to jedna od rijetkih zemalja u kojima su nam šanse za preživljavanje u prometu porilično visoke;-)
 :hello: :icon_super:

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju