Pit Stop & Pole Position > Naked & RR & ST

ROYAL ENFIELD BULLET 500

(1/157) > >>

dex123:
Evo uspio sam se susret i s tim motociklom.inače kompanija je engleska(mislim da su indijci odkupili brand)
u svakom slučaju 500 cm ,25ks,1 cilindar ,5 brzina 125 kmh ,160kg,stara tehnologija,zrakom hladjen agregatm,1950 godiste model nov novcat
da da dobro ste culi nov novcat.uglavnom prodaje se u ducanu  otprilike 37000 kuna na cestu
ima elektro starter, al budući da je baterija bila prazna pokretali smo ga onak muški na kicker.
samo pokretanje treba izvest na ,,poseban ,,nacin, ručica  za kompresiju i nekakav potenciometar + kombinacija sa kickom i nakon 5 pokusaja uspjeva vam zapalit motor.jednostavno treba imat zivaca i volje kod pokretanja agregata. inace sam motor je nevjerojatno ugodan(dosta nisko težište) zic preudoban,
agregat ima preljep zvuk sporohodnog  jednocilindraša,kočnice su bubnjevi svuda al i nije predvidjen za nadsvjetlosne brzine pa nije mana.
dosta je croma i za motor je moguće naručit hrpu dodatne opreme(prethodnik choper custom modela)
motor je interesantan kupcima koji bi zeljeli oldtimer i to nov novcat i koji uzivaju u takvim proizvodima(puno montiranja  dodatnih pretežno estetskih djelova)
ja se u svakom slučaju ugodno iznenadio pogotovo jer do nedavno nisam imao pojma da tak nest postoji i da je tak interesantno
u svakom slučaju vrjedi vidit ,probat...

dex123:

pokusaj slanja slike......

[privitak je izbrisao admin]

rockydennis:
I samo još nisi napisao glavni detalj... ko što samo mogu naopaki englezi učiniti.... nožna kočnica na lijevoj, a brzine na desnoj strani :icon_rolleyes: Inače, simpatičan bike!

Brzi:
  Već se pisalo o njima po forumu, a prodaju ih u Motormanii u V.Gorici, a mislim da je najjeftiniji model oko 25 000 kn! 

James1100:

--- Citat: rockydennis - Srpanj 22, 2007, 20:55:08 pm ---I samo još nisi napisao glavni detalj... ko što samo mogu naopaki englezi učiniti.... nožna kočnica na lijevoj, a brzine na desnoj strani :icon_rolleyes: Inače, simpatičan bike!

--- Kraj citata ---

Indijci su otkupili marku i do danas je proizvode jednaku. kontra komande su stari standard kod Engleza i Talijana tako da to nije neobična pojava za te generacije motora.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju