meni je stvarno najlijepi dio onaj između Vukovara i Iloka, to je neto neopisivo, nemam nikakve slike, a i nepotrebne su jer nebi nita pokazale, to se jednostavno treba proči u cjelini, polako i naravno na motoru(!), stvarno je prekrasno, nebiste vjerovali

!
prvo kad krenete iz Vukovara, prođete kraj groblja pa ulazite u umu(50 metara dalje je skretanje za vučedol, obavezno pogledati i taj dio i onda se vratite na glavnu cestu), kada izađete iz ume nakon par minuta, okruit če vas OGROMNI i prekrasni vinogradi, to traje 10ak minuta a onda dođete u jedan grad i kod nogometnog igralita(nemoete ga fulat) skrenete lijevo i onda nastavite, doči čete opet među vinograde ali cesta če biti dosta izazovna(relativno nagle promjene visine) a onda opet u umi zavrite pa slijedi naj lijepi dio! idete kroz te ume, cesta ide sve dublje/nie kao u kanjonu, prolazite kroz prekrasne i zanimljive male gradove koji su na obali Dunava. idete dalje kroz ume i "kanjone" koji izgledaju kao u ovom postu iznad(poto je autor iz vinkovaca, najvjerojatnije pročamo o istom mjestu) i na kraju dolazite u ilok, o kojem vam netrebam pročat jer i sami valjda znate da je prekrasan grad. i jo ako skrenete tamo di sam ja io doči čete do meni najljepeg hotela u čitavoj hrvatskoj(čitaj: neizkomercijaliziranoj hrvatskoj

)
post je malo veči, ali kad bi stavio kako to sve stvarno izgleda najvjerojatnije bi server crko

pa ako se ikad nađete u blizini, obavezno se provozajte