Sa Vjetrom U Kosi I Komarcima Na Viziru... > R.I.P. & Nesreče

Opet i opet R.I.P.

(1/1)

James1100:
Ovakve teme me podsjećaju na neki stari film koji sam davno gledao:ekipa pilota i njihovih komada se zabavlja u omiljenoj birtiji. zatiče ih vijest o pogibiji jednog pilota,njihovog prijatelja. Na trenutak žale i odaju mu počast,a onda nastavljaju po starom. Kad se jedna novopečena članica tog društva sa zgražanjem pobunila,objašnjavaju joj da je to kod njih normalna pojava,jer se to često događa i svi su svjesni rizika s kojim žive.
 slično je bilo dok sam vozio motor u PTT-u za vrijeme rata. Velika nervoza se najviše očitovala u prometu uz pojavu prvih cestovnih "šerifa". Svaki tjedan je netko od nas stradao. jadnici nisu sudjelovali u bitkama,a stradali su zbog rata. Danas,rata više nema,ali su nam ostali šerifi i dobra,stara,balkanska kultura koja se najviše vidi na cestama.

Mladena iz Istre zaista žalim, i one njemu drage koji su ostali žaliti ga,iako u životu nisam ni čuo za njega,a volio bih da sam ga upoznao na nekom susretu. Njemu i ostalima iz ove jadne "RIP" rubrike možemo samo reći da ćemo odvoziti i njihove kilometre (oni bi to sigurno teko željeli,barem bih ja), a dajemo si truda i još ćemo da im što manje prijatelja ili nesuđenih novih poznanika i istomišljenika bude na ovom tužnom popisu.

R.I.P.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju