Pit Stop & Pole Position > Chopper & Custom & Toureri

Značenje riječi "Custom"

(1/4) > >>

black&white:

--- Citat: James1100 - Prosinac 17, 2006, 00:10:49 am ---moral buš malo proučit značenje riječi "custom". :motocikli004:

--- Kraj citata ---
ok...zakon mi je ona tvoja tema "vrste customa" i svaka čast, ali već mi i prije nije bilo jasno zakaj takav motor svrstavaš pod custome-streeracere?...također se slažem da najbolje možeš svrstati po položaju sjedenja, nogu i ruku, ali ovaj motor ak sagledam sve to mi baš ne spada u tu skupinu ma koje god nijanse tu igrale ulogu...vjerojatno griješim i ak ti nije frka možeš malo objasniti zbog čega je to tak...tak da znam ubuduće..hvala
ž... :icon_jook:

James1100:

--- Citat: black&white - Prosinac 17, 2006, 00:56:24 am ---ok...zakon mi je ona tvoja tema "vrste customa" i svaka čast, ali već mi i prije nije bilo jasno zakaj takav motor svrstavaš pod custome-streeracere?...također se slažem da najbolje možeš svrstati po položaju sjedenja, nogu i ruku, ali ovaj motor ak sagledam sve to mi baš ne spada u tu skupinu ma koje god nijanse tu igrale ulogu...vjerojatno griješim i ak ti nije frka možeš malo objasniti zbog čega je to tak...tak da znam ubuduće..hvala
ž... :icon_jook:

--- Kraj citata ---

Vidim ja da si sav u chopperima :icon_mrgreen:  "Custom" u slobodnom prijevodu je pojam za prerađivanje bilo čega da bi se razlikovalo od ostalih (što se tiče izgleda) ili da bi nešto bilo bolje od serijskog. Istina je da se taj pojam najviše veže uz američke linije motora,ali to nije vrsta motora. Možeš doma imat i custom veš mašinu ako ti je baš volja. na to se odnosi ta riječ vezana uz ovu temu o Kawasakiju. Ovaj ZZR je daleko od serijskog. A za "one" motore pravilan izraz bi bio "cruiser". Pročitaj ponovo sami početak onog mog članka.

black&white:

--- Citat: James1100 - Prosinac 17, 2006, 01:39:46 am ---Vidim ja da si sav u chopperima :icon_mrgreen:  "Custom" u slobodnom prijevodu je pojam za prerađivanje bilo čega da bi se razlikovalo od ostalih (što se tiče izgleda) ili da bi nešto bilo bolje od serijskog. Istina je da se taj pojam najviše veže uz američke linije motora,ali to nije vrsta motora. Možeš doma imat i custom veš mašinu ako ti je baš volja. na to se odnosi ta riječ vezana uz ovu temu o Kawasakiju. Ovaj ZZR je daleko od serijskog. A za "one" motore pravilan izraz bi bio "cruiser". Pročitaj ponovo sami početak onog mog članka.

--- Kraj citata ---
jep, skužil sam :motocikli012:..imam još pitanja , ali budući da su sad blagdani ..počini si malo :icon_mrgreen:
tnx

James1100:

--- Citat: black&white - Prosinac 17, 2006, 11:38:03 am ---jep, skužil sam :motocikli012:..imam još pitanja , ali budući da su sad blagdani ..počini si malo :icon_mrgreen:
tnx

--- Kraj citata ---

Samo daj! Ja jedva čekam slobodne dane da se malo dokopam i nečeg vezanog uz motore :icon_confused:
Valjda ću se i vozit :icon_mrgreen:

black&white:

--- Citat: James1100 - Prosinac 17, 2006, 14:37:44 pm ---Samo daj! Ja jedva čekam slobodne dane da se malo dokopam i nečeg vezanog uz motore :icon_confused:
Valjda ću se i vozit :icon_mrgreen:

--- Kraj citata ---
dobro ajd ,budem :icon_mrgreen:... nije pitanje i kriva je tema za to al..
Jasno mi je sve i sama riječ "custom", možda ju nisam sagledal u tak širokom pojmu i zato me malo začudilo otkud se jedan R nađe tu( svi motori su mi ok..naked, enduro, tak da:Rkap:)...a kamoli veš mašina :icon_mrgreen:
Al zanimljivo je kad slušaš neke ljude pa čak i dugogodišnje motoriste da brkaju neke stvari...npr da uzmem recimo drag star i drag star classic...jedni vele za drag star da je chopper ili custom, dok je classic i dalje classic...dok drugima je drag star obavezno chopper( i kolko sa skužil prensvtveno zbog višeg i užeg kotača, tanjih vilica) , star cl je obavezno custom( zato jer on ima manji i deblji kotač). I to ne samo kod nas neg i kod nekih naših susjeda!
Kaj se choppera tiče :icon_super: :icon_mrgreen:  i kad velim da je intruder 1400 "jedini pravi chooper" tu  mislim na kubikažu( makar i nije neki uvjet), al ameri su uvijek pucali na veću kubikažu, a opet oni su ti od kojih potiče sama riječ..a drugo vs intruder je jedan jedini i ima sve ono kaj krasi nekog choppera, znači nema vs classic 1400 ko na primjer drag star i drag star classic. Ili npr.ak zanemarim kubikažu i uzmem vn 800 cl. i vn 800. Vn 800 kad pogledaš samo tak uguraš pod choppere, ali on ima buraza iste kubikaže, istog agregata ...eto, vjerojatno se sad bude večini ljudi činilo malo glupo, ali po meni  i to igra ulogu kaj svrsrtati pod chopper..pa cruiser itd.
ps. ispričavam se zahebo cijelu temu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju