Pit Stop & Pole Position > Chopper & Custom & Toureri

Prijedlog i linkovi

(1/4) > >>

James1100:
Kako smatram da je ovaj forum jako dobro zamišljen, pa sam bio aktivan od kad sam i saznao za njega, mislim da bi bilo u redu da malo napredujemo s tom našom custom-tourerskom temom. Na početku sam pobacao par postova o nekim poznati customizerima, ali ne bih želio da ispadne da se pravim pametan. Pratim tu temu već godinama i za novce koje sam dao za razne novine sam Guzzia mogao kupiti i mnogo ranije. Bilo bi ljepše (moje skromno mišljenje) da se više okrenemo sebi i ljudima oko nas, koje znamo ili koje srećemo. Mislim da bi bilo lijepo raspravljati iz vlastitog iskustva ili o vlastitim idejama. Ili opet stavljati ovdje svoja mišljenja, odobravanja ili kritike.

Dakle, što želim reći: bilo bi mi drago vidjeti puno više ovakvih tema kao što je Sledgeova "Samogradnja iz Slovenije". Molim pišite o motorima koje slažete ili ste slagali ili o tuđima. Uglavnom, o motorima koje ste vidjeli svojim očima. Customi nisu samo vrsta motora nego i stil života. Također se to tiče i tourera gdje bi bilo lijepo čitat o tuđim iskustvima s takvim motorima. Makar i prenesenim iz razgovora s motoristima, jer su takvi motori skupi i nisu univerzano upotrebljivi pa npr. ja, ne mogu prenosit ljudima kak me služila Honda Gold Wing. Al nadam se i takvim članovima.

Evo, malo sam se zanio, ali vrijeme je da konačno nešto i napravim kao moderator jer su na ovom forumu do sad off-ovi prihvatljivi i nisam baš primijetio da bu posla. Kao što rekoh, forum je dobro zamišljen. Bee, majstore! :prayer:  Moderator bi trebao dat i malo inicijative, a ne samo bit mehaničar tuđih rečenica, pa evo mog malog pokušaja.

Btw, bit će svi linkovi postavljeni pa surfajte do mile volje. Onda bi bilo OK vidjet i rasprave, a ne samo da se divimo slikicama.

Beeblebrox:
My kind of Man
 :rr:

Beeblebrox:
EVO linka
tj 1200 linkova :shock:

http://www.motocikli.com/forum/customlink.htm

wildstardude:
Bez brige...ja bi stel stvarno napisati post o tome kakav je za vozit fjr1300 al' bute malo pricekali.... :jox:

Promil:
slazem se ovo je jako dobro zamisljeno i nadam se da cemo se svi ukljucit.Ja bas nemam previse iskustva sa motorima ali bit cu tu mozda naucim nesto :cowboy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju