Ovaj tjedan sam naletio na novine u Italiji koje su me oduevile. Mnogo teksta i stranica, dosta dobra kvaliteta za 2 eura. Prosjek im je 4.5 eura za takvu tampu. Zovu se Due ruote i nisam ih do sad kupovao jer nisu isključivo custom-chopper.
Uglavnom, napravili su usporedbu Gold Winga, BMW K1200LT i Harleya Tour Glidea Ultra Clasica. Svi su bili ful oprema, CD-i, tempomati itd. Honda je naravno bila naj, naj to sam i očekivao. Harley je naravno popuio zbog svoje zastarjele koncepcije i to sam očekivao. Ali me iznenadila mala razlika u bodovima kad sam na kraju malo zbrajao one zvjezdice po rubrikama. Honda je bila na 10 prednosti od BMW-a, ali BMW je bio samo 2 bolji od Harleya koji je bio preslab i pretvrd. Iznenadilo me kaj je BMW bio najloiji po transmisiji i imao je najloiji sic. Također mu je zavrna obrada bila najgora gdje je dobio Harley zbog, kako su napisali Talijani, manijakalne posvećenosti detaljima. BMW je bio najbolji po cijeni i garanciji. Honda je dobila test jer je u puno kategorija bila prva, ali ni u jednoj nije bila zadnja. Inače, sviđalo mi se pročitat takav test u talijanskim novinama jer su vabe poznati po pristranosti svojim markama, a Talijani nisu imali svog predstavnika na testu.