Sa Vjetrom U Kosi I Komarcima Na Viziru... > Izleti, Putovanja, Druženja & Putopisi - Vanishing Points

Motto Guzzi susret

(1/3) > >>

Direktor:
Nisam znao da postoji i Motto Guzzi klub kod nas. Susret im je bio na isti dan kada smo mi bili u Sv. Križu Začretje. Mislim da je ovo zanimljivo Jamesu 1100. Tam piše da bu i Colapis Riders imali svoj susret od 15. do 17. 9. pa bi mogli ić na to. To je jedno 30 km udaljeno od KA. Nisam siguran di je to točno pa ak bude zainetresiranih mogli bi projt na taj susret.

Beeblebrox:
Mislim da zna James za to

James1100:
Zna James za to :mrgreen:

Da moj Guzzi nije bio na popravku,bio bih u velikoj trilemi kamo krenuti. Taj su vikend bila 3 događaja meni interesantna. Ovako je auto pomogao pri odluci,ali najviše ekipa radi koje sam otišao u Začretje. Mislim na ekipu s foruma i Zle majke koje sam želio upoznati :supz:
Uz ova dva susreta,isti vikend je bio susret MK Škorpijon u Brežicama, klub u kojem znam par dragih ljudi. Susret je poznat,dobro organiziran i dobro posjećen. Uglavnom,uvijek interesantno za otić.
Kaj se tiče guzzista,imam par primjedbi. Relativno sam novi u tom Guzzi svijetu. Imam ga nepune dvije godine,a zbog posla se malo vozim i ne stignem upoznavati ljude. Večinom sam kontakte stigao pokupiti preko interneta. Mislim da su se ovi naši premalo reklamirali. Ja sam saznao za susret na forumu MK Moto Guzzi kluba Slovenije,a i tamo nisu bili sigurni dal da odu službeno kao klub ili privatno jer dok sam ja pratio,još nisu dobili poziv na susret. Ako se to kasnije promijenilo,ispričavam se. radio sam pa nisam pratio stalno,a nisam ni član nijednog kluba da bih bio obaviješten. Kaj se tiče reklame,na našim forumima nisam vidio najavu susreta,niti sam igdje čuo o njemu. Što mislim da je greška. Pogotovo zato što je Guzziju opet bolje krenulo, ima ih više i kod nas pa mislim da bi bilo zainteresiranih. Nadam se da bu druge godine bolje,da ću prije saznat da mogu planirat.

Linza:
To je bio drugo po redu skup. Prosle godine je dobio sve moje pohvala jer je bbio zamisljen na susret Guzzista kojima je cilj bio zajednicka voznja. Ove godine se to pretvorio u mali intimni moto susret. Pravi itinerer od kojih 160km se pretvorio u defile.

Tko voli nek izvoli...

P.S. vidim ja da sam ovdje ja najveci guzzista :twisted:

oldbiker:

--- Citat: "Linza" ---To je bio drugo po redu skup. Prosle godine je dobio sve moje pohvala jer je bbio zamisljen na susret Guzzista kojima je cilj bio zajednicka voznja. Ove godine se to pretvorio u mali intimni moto susret. Pravi itinerer od kojih 160km se pretvorio u defile.

Tko voli nek izvoli...

P.S. vidim ja da sam ovdje ja najveci guzzista :twisted:
--- Kraj citata ---


Ti si pritajeni šminker !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju