Autor Tema: Aprilia Service Manuals  (Posjeta: 1542 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sledgehammer

  • Gost
Aprilia Service Manuals
« : Listopad 03, 2005, 15:56:42 pm »
Daklem, mene zanima za moje potrebe (dobro, ne baš potrebe, hvala Bogu, nego gušt i bolju informiranost!) ima li tko ovdje kod nas servisne manuale za Apriliu Scarabeo 500 iz 2004. godine, dok mog frenda zanima to isto za Apriliu RST Futura 1000 iz 2001. godine???

Za to Vas fakat    :prayer:  :notworthy:  :prayer:  :notworthy:  :prayer:  :notworthy:  :prayer:  :notworthy:  :prayer:  :notworthy:  :prayer:  :notworthy:  :prayer:  :notworthy: :prayer:  :notworthy:  :prayer:  :notworthy:  :prayer:  :notworthy:

Ukoliko netko ima, ili zna onoga tko ima, bio bih vrlo zahvalan za ustupanje istih, bilo on-line ili papirno ili na nekom CD-u.

Onda slijedi   :partyman:  :partyman:  :partyman:  :partyman:  :partyman:  :partyman:  :git:  :git:  :git:  :git:  :git: :git:

Tko misli da je wiseguy, mudonja iliti nešto još gore  :cowboy:  :cowboy:  :cowboy:  :croc:  :croc:  :croc:  :karate:  :karate:  :karate: :poturu:  :poturu:  :poturu:

Na tražilicama se može naći škvadre koja to ima, samo što se moram logati na e-bay (što je jebeno komplicirano, samo što ne trebam dati JMBG; broj cipela i životopis!!) i onda platiti karticom (koju nemam, ali ću to žicati susjeda koji tamo već ima account), jer tamo nisu skupi, cca 2 funte po komadu na CD-u + poštarina (kikiriki!!), dok se na download bazama može naći i dilbera koji cepaju po 70-80 U$D za servisni manual. Naravno, user-manuala, ili knjiga uputstava koje se dobiju sa motorom kod kupnje, ima koliko hoćeš free, a podosta njih imate i na portalnom dijelu najboljeg svjetskog moto-sajta i foruma, na čuvenim motociklima.com (jebote, ne bi vjerovali, ali Vi se upravo na njima i nalazite!!! Ideeeššššš....)

Što sam htio reći? Ukoliko netko ima, zna tko ima, ili zna nekoga tko zna nekoga tko ima, kao i ako Vama samima nekaj treba, dajte ovdje announce, svoju obavijest, dajte se izjadajte, priznajte kako ste siromašni, recite kaj Vam treba u tome smislu i to je to!! Just gimme a sign! Not shit! Primopredaja tih povjerljivih materijala, zbog osjetljivosti same problematike, bit će na šanku. Plaćanje je solarno.