Sa Vjetrom U Kosi I Komarcima Na Viziru... > Glavni Forum

Pritisak u gumama

(1/3) > >>

martinx:
Jel na svim gumama pise preporuceni pritisak? Pumpate li na preporuceno ili dodate malo?  :icon_eek:

Too Slow:
Neznam dal je na svim gumama jer nisam na to obraćal pažnju, obično je preporučeni pritisak na naljepnici na motoru. Ta naljepnica je u većini slučajeva na zadnjoj vilici iako to nije pravilo.

Zoltan:

--- Citat: Too Slow - Ožujak 05, 2015, 19:02:34 pm ---Neznam dal je na svim gumama jer nisam na to obraćal pažnju, obično je preporučeni pritisak na naljepnici na motoru. Ta naljepnica je u većini slučajeva na zadnjoj vilici iako to nije pravilo.

--- Kraj citata ---

upravo tako, ali ako je tko primijetio da svatko ima svoju fantaziju i teoriju o pritisku u gumama koja nije ona na etiketi  :icon_mrgreen:

Brzi:
  Ja slušao Lašića i pumpao na 2,5-2,6 i uništio gumu  :icon_confused: Sad neide ispod 3,0 (zadnja).


Too Slow:

--- Citat: Zoltan - Ožujak 07, 2015, 18:23:40 pm ---upravo tako, ali ako je tko primijetio da svatko ima svoju fantaziju i teoriju o pritisku u gumama koja nije ona na etiketi  :icon_mrgreen:

--- Kraj citata ---

Primjetil sam ja to već odavno, najizraženije je kod rejsera  :icon_mrgreen: . Zato je na naljepnici preporučeni pritisak za normalnu vožnju. A s obzirom da se na njoj nije uzimal u obzir rejser Balcanicus Domesticus koji sve to ima u malom prstu, pritisci su takvi kakvi jesu  :icon_mrgreen:


--- Citat: Brzi - Ožujak 07, 2015, 23:27:12 pm ---  Ja slušao Lašića i pumpao na 2,5-2,6 i uništio gumu  :icon_confused: Sad neide ispod 3,0 (zadnja).


--- Kraj citata ---

Brzi, životinjo jedna  :icon_mrgreen: . A sad, generalno gledajući i nije ti dal loš savjet. Za solo vožnju bez nekih većih opterećenja  :icon_mrgreen:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju