Sa Vjetrom U Kosi I Komarcima Na Viziru... > R.I.P. & Nesreče

KAko se gine na motoru u Rusiji

(1/1)

Lukas:
http://www.e-novine.com/svet/svet-vesti/50501-Milioner-usmrtio-motociklistu---nema-istrage.html

Gurnuo ga i , motociklist preminuo , naravno, čemu istraga...kaj baja plati i to je to. :icon_evil:
 :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil:

Too Slow:
Istraga treba, daleko od toga. Al baš da je samo lik u autu kriv, i nije. Jer na filmiću se fino vidi da šef u autu ne vidi/ne jebe bricu na motoru koji mu blenda da se makne, a slučajno imaju isti plan vozit slalom između autiju. I onda umjesto da brico fino pričeka da šef obavi sve kaj si je zamislil i najebe mu se majke sa strane, brico krene preticat šefa dok i šef pretiče te mu ulazi u mrtvi kut i ulazi u povijest ko još jedan u nizu. Krivi jedan i drugi....

RE Croatia:
Mnogo stvari je nelogicno ili jako nevjerojatno na snimkama. Nevjerojatno je kako je snimatelj znao kako ce se nesto desiti. Jos nevjerojatnije je kako je snimao sa 2 kamere. Nevjerojatno je kako se je nasao u trenu naleta i auta i motora na krajnjoj lijevoj traci.
Meni osobno to govori da je snimatelj znao da ce naici bas to auto i bas taj motor. Moguce da je ruski tajkun poznat po divljoj i bezobzirnoj voznji na toj dionici. U tocno odredjene sate u danu. Moguce je da je sa tako jakim i brzim autom Mercedes S klase vec nekoga sterao u ogradu primjerice sa Ladom. Misljenja sam da su se dogovorili da ga pojuri brzi motociklist.
Iz snimke koja je snimala odostraga je vidljivo da se i Mercedes i motocikl krecu mnogo vecom brzinom nego ostali sudionici u prometu, pa predpostavljam da se cjelo vrijeme jurcaju po cesti. Motorista mu nije blendao da se makne jer sa Hondom XX mozes pojesti Mercedes S za dorucak, vec mislim da su se oni iz nekog drugog razloga ganjali. Jer ocito je da su se ganjali.
Eee, sad! Prava istina nece do nasih usiju doci brzo ali sve ce se doztnati.
Osobno bi rekao da se radi o nekom obracunu u kojem je tajkun zadao prvi udarac a vrijeme ce pokazati sto ce se desiti. Zato jer policija vjerojatno zna o cemu se tu radi nece raditi istragu pa vjerojatno nece raditi istragu ni kad tajkun zavrsi u ogradi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju