Sa Vjetrom U Kosi I Komarcima Na Viziru... > R.I.P. & Nesreče

NAJTUŽNIJI DAN U GODINI

(1/3) > >>

deantoto:
NAJŽALOSNIJI DAN U GODINI :
A sve je lijepo počelo : kava u bbfu sa Mandrakom i Modesty,pa druga kava sa dva frenda u VG,pa u pola dva sata kod frenda na roštilj, i ispećem 15 kg mesa i od kuma šogor koji vozi fazera 600 zamoli me đir, i ja mu dam, jer je on i meni dao fazera prošle godine,ali ja sam lani vozio fazera samo 300 metara i max 40km/h, i vratio, i nemrem biti peder pa ja da mu nedam, i on ode i javi se mobiltelom da je opal. Kad sam došo na mjesto događaja - silazak sa nadvožnjaka iz pravca Bune prema Gorici, bio sam nokautiran, frend sjedi na travi a bev dalje od njega 5 metara. Imam i slike na mobu al ih nemam srca stavljati ovdje. Rezime - nakon silaska sa nadvožnjaka najvjerovatije u full gasu u blagom zavoju došlo je gubitka nadzora na govrnalu,govrnal je počeo ići lijevo - desno i nije ga mogao obuzdati i pad. Frend prevezen u bolnicu sa hitnom, samo natučen i oguljen ( hvala Bogu da je tak ), a bev totalka. Ljudi moji trag struganja motora po asfaltu bio je 125 metara. Otpeljala mi ga je vučna služba. Ja sam dotučen,razvaljen,nokautiran, konačno sam našao motor koji mi paše i obožaval sam ga, a največa mi je želja u zadnje vrijeme bila grupna vožnja Iron Butt. Dakle to je prva povijesna grupna vožnja u Hrvata, i zauvijek će ostati prva,i nikad više neće biti prva, a ja sam ju želio odvoziti, a sad nemam sa čim. Bez razmišljanja frend kaže uzimam tvoj motor i kupujem ti drugoga, ali neću moći naći više ovako dobrog i očuvanog kao što je bio moj, i naravno nikako neću moći to sve realizirati do srijede, a u četvrtak sam trebao krenuti za Split,jer je start u petak u podne.

Lukas:
A u PM!!!!!! :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:  Moram reć da mi je žao više tvojeg prijatelja, sada tebi motor i lizati svoje rane.  BAŠ VELIKO SRANJE!!!!!  Dobro da nitko nije stradao teže.

Maestral:
Iskreno, meni je vise zao njega jer je ostao bez motora a ni kriv ni duzan. Frend mu je imao izbor ali se precjenio, bilo sebe ili motor.

Sto bi policija rekla, nije prilagodio voznju uvjetima na cesti (stvarno su super slozili recenicu)  :icon_confused:

A sto se motora tice, vrlo brzo ce ti "novi" motor postati ljubimac poput staroga a mozda ti se posreci pa kupis i bolji, sa manje km ili druge boje jer ti je ove koju si imao bilo vec dosta. Nadji pozitivne stvari u ovome, sreca je sto ti je prijatelj o.k. i teraj dalje.  :hello:

Lukas:
jest, u pravu si ..ali u svakom mslučaju je to veliko sranje...naravno da se lik precjenio ali jbga,, dešava se i to.  Novi Bev će sigurno biti bolji od starog

Too Slow:
Jbg, sranje. Barem nema težih posljedica. Jel pouka izvučena? Motor u ruke više niti familiji  :icon_mrgreen:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju