nisam htio komentirati nita, a ni jo ne elim, bar dok ne vidim motor u ivo - osim jedne stvari: mislim da ovaj sic nebi trebao ostati gore. jednostavno iskače iz linije motora. udobnost ostavi za onaj svoj autobus, a ako ba ne moe bez toga, stavi sic na federe. na Ebay-u ima vrhunske ponude, a ako ba nita ne prolazi, dobra je i ponuda dijelova od kojih moe početi samogradnju - podloga, nosača, federa i sličnih stvari.
inače, zanimljiv je motor. neću reći ni lijep ni ruan, jer bih tada gurao svoje viđenje, a motor nije moj. komentare dobije direktno, kad se vidimo.
kako sam ja potpuno izaao iz tog stila i odlutao u neke sasvim druge vode, zato nema smisla da sad nekaj piskaram, ali sam htio komentirati da konačno na ovom forumu netko neto radi, a ne da piemo samo o nekim motorima ili majstorima koje vidimo na netu ili u novinama

i potpuno je nebitno dali si i koliko sam radio, jer znam da nema ni vremena i ako ima volju ili znanje - bitno je da je zamisao i elja - tvoja
PS
kaj se tiče komentara o sicu, navrati koji vikend do mene kad ide na vonju. nećemo arafiti niti ću te daviti. samo da probam uivo vidjeti par ideja