budući da sam radim servis na svom bevu, mislim do sada sam radio kod frenda u garai njegovoj, ali nebih ga elio vie smetati, jer mi mora oslobodit garau, pa cijelo vrime provodit sa menom kad mi zatreba neki alat i to, tako da sam odlučio to raditi od sada sam u svojoj garai.ugalvnom sav alat vie manje imam, osim 1 stvari i najbitnije..tkz. impact wrench ili oni pitolj na zrak ta ga imaju automehaničari..budući da će mi to trebati eventualno zatrebati svega par puta u godinu (najvie za odvrnuti maticu kumpluga i variomata) nisam htio kupiti neke skupe tipa makita,boch itd..izbor se sveo na 2 modela tipe Einhell i to
1. einhel
ass 18-tip akumulatorski

spec;
Charging current: 450 mA
- Idle speed : 0-2000 min-1
- Idle blow rate: 0-2500 min-1
- Torque max:
140 Nm- Battery pack: NiCd 18V / 1.3 Ah
Metal gear housing
- Softgrip handle
- Carrying belt
- NiCd-power pack 18 V / 1,3 Ah
- ON-/OFF switch with electronic
speed control
- Clockwise/counter-clockwise
rotation switch
- 4 pcs hexagonal inserts
(17, 19, 21, 23 mm)
- 1 charger with charging adapter
i br.2
einhell kss 12/1 koji ide na principu kabela i moe se utekati u utičnicu od 12V, pepeljare u autu ili meni zanimljivo ispod sjedala od beverlya

spec;
Rated voltage: 12 V
- Loosening torque:
max. 260 Nm- Max. thread size: M 14
- Square drive mount: ½ inch
Weight: 2,95 kg
Packing dimensions: 28,5 x 28,5 x 9 cm
Features:
- 12 V hammer drill (forward/reverse) with
12 V cable for connecting to a vehicle's
cigarette lighter socket
- Adapter cable for connecting
directly to a vehicle's 12 V battery
- Set of 4 drive socket inserts size
14, 17, 19 and 21 mm
ovaj 2 ima veći moment do 260 pa sad molim neki savjet..jedna mana ovog drugog ta sam ga imao u ruci i nekako mi kvaliteta izrade je loa ali to je opet einhell.
ovaj drugi je oko 200kn, a za prvog jo ne znam cijenu ali pretpostavljam oko 300tinjak kn.