0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Medo a kam si ti gledao u Zaboku su imali ogromni kanistar bijelog vina koje smo Tea i ja morale pridravati Ivi da natoči gemite...i bogmeč je kanistar na kraju bio prilično prazan (mogao se jednom rukom podići). Jedino je nastao problem kad je ekipa naručila litru i vodu...
Bilo je dobro i nitko nemre kazati da mu motor nije bil pokropljen Na baulj smo zakasnili jer smo imali gumi defekt ali sam zato ekipu dalmoa otpelal kod Ribića da vide kakve se porcije slue po Zagorju. Nisu vjerovali ali bormeć nisu uspjeli niti pojesti unatoč dobroj volji
to mi je rekel jedan pametni da mu ime ne spominjem,poslije sam vidio da ljudi imaju gemite pa sam mislil da imaju svoje vino,ao mi je to nisam upoznao utog,kad uvijek stanem s Bucom ,a od njega ne vidim ni Sleme ,a kamoli ljude okolo ,grah je bio fantastičan čak ga ni kia nije pokvarila,uglavnom Zagorci P.S. bolje jesti grah iz čae nego iz plitkih tanjura kao nekidan kod suseda prek Save
Mene ipak bila prpa kie, pa...odustal! Kak bi Pepek rekel..." Nisi ti sinek pravi biker ak se ne vozi gda deč curi"...hm, da Nadam se da je bilo ok i da su motori blagoslovljeni
je tu je Pepek u pravu male deča ni nikom nakodilo im tak nismo od cukera da bi se rastopili :icon_mrgreen:a bilo je ba super i ekipr kaj u priči a poklem smo tak v zaboku uivali u odličnom baulu i s pivom izjednačili mokro z vana i mokro znutra :icon_mrgreen:ba je bilo super