Dosadilo mi slike stavljat... naravno, napokon sam uhvatio vremena i odradio veeeeeliki servis na svom crvenom ljubimcu. Pa kad je sve dole reko ajmo natrag kit u masinu! I tako, kit je opet ugradjen. Bregaste i novi , ovaj put njemacki klip vise kompresije, ali ne previsoke 7,25:1 dovoljno da competition bregaste lijepo rade a da se masina ne trese prebrutalno kao sa onim engleskim 8,50:1 koji je uzgred izgleda bio odlivak sa tvornickom greskom. Opet su trkaci ventili i opruge, podizaci... trkaca radilica, klipnjaca i leteci su vec i onako bili u masini. Fino i meko radi u niskim i srednjom okretajima a brutalno u visim i visokim, naravno to je popraceno i sa adekvatnim zvukom iz ispuha. Opet "michi" puca kao top iz auspuha stvarajuci plameni trag kroz tamu. Palo je stelanje faze u nulu, jer to se mora raditi kad se montira kit, te stelanje ventila na vruce, jako vruce... opeko sam se dva puta koliko je sve bilo vruce ali mehanickog zvuka masine jednostavno nema. Divno je sjesti na bike kad tako radi.
Eto, spreman za registraciju.