Bome dobro da je neko spomenuo vozacku jer ja sigurno nebi iso pogledat dokle to sranje vredi, a sjecam se da ne vredi predugo. Moja vredi do 06.2007

Znaci uskoro moram opet na pregled zbog jebenih naocala koje uvjek nosim kad vozim. Istina je da je dobro da svi idu na ljecnicke preglede s vremena na vrijeme, posebno za vid to je ipak najbitnije. Ali glupo je to kaj moram platiti 250kn barem je tolko do sad bilo, a cuo sam price da je sad to poraslo na 450kn, ako je jebem im mater lopovsku svima po redu, plus naravno nova vozacka. I sad ti uzmi primjera radi besplatni pregled kod opticara ili Bogte pitaj kolko puta manji pregled kod okulista za istu stvar, ali oni moraju uzeti 250 ili ak je istina 450kn, ma sramota. I da je to nekakav pametni pregled, citam ona kurceva slova i odgovorim na 5 usmenih pitanja dal imam kakvih psihickih problema (ko ih nema danas ;-) ) i dobim komad wc papira koji skupo platim. Kud ide ova lopovska drzava

Sjecam se te djubradi kad sam s 18 polozio dobio sam vozacku na 3 godine, nisam niti obraco paznju glavno da je vozacka u djepu ,onda kad je to proslo i trebalo opet dati 250kn, onda sam popizdio i reko im kaj seru s tim 3 godine, mlad sam kaj bum svake 3 isao davati 250kn a neki coravi kreten bez refleksa od 60g ne treba, onda su mi dali na 7god i sad to istice, ali su zato mozda sad digli na 450kn, pa mi je opet doslo na isti k. Koja svinjarija! Necu vise srati, jer mi se stvarno pocelo srati od takvih lopovluka!
Jel netko iso nedavno na pregled, ili polago pa zna kolko je sad taj ljecnicki?