Kod mene je sve počelo kad smo ili kod rodbine u njemačku, imal sam jedno pet godina...vozimo se se po autocesti i kad najednom čujem brummm, pogledam kroz staklo i prvo kaj vidim su kotač i dugeeee vilice, prvi put sam u zivotu videl takav motor i meni je onda bilo..čovječe, to si bum i ja kupil kad bum veliki...bilo je jedno par bikera s chopperima...kasnije stanemo na jednoj benzinskoj i motori su bili tam parkirani...stari i ja do nijh i za koju sekundu eto mene na jednom od ti motora..sjecam se da je bil plave boje, ne znam, vjerojatno harley!
Normalno ja sam to ljeto zapel za motor i deda mi je dal pucha...kak sam bil shorty moral sam sjediti na postolju di se dre noge, a ruke visoko gore i to je valjda bilo to...kasnije je na tom puchu skinut prednji blatobran, stavljen vii volan od nekakvog starinskog bicikla, banana sic postavljen nisko i visoki kromirani naslonjač i normalno pofarban mojom umjetničkim stilom u plavu boju..bilo vie farbe po meni neg na motoru

Isto, nisam neki chopper freak, al su mi pri srcu isto ko i ostali customi i drugi motori, al nemrem sebe zamisliti na nekom r-u, jer to meni nije to, odnosno nemam potrebe za tak nečim!
Kaj se odijevanja tiče ne volim kad po meni vise kone resice, pa ovo, ono...imam par konih jakna i prsluka, ali najbolje se osjećam u svojoj skoro pa 20-g staroj rokerici, traperice i kaubojke, s tim da imam jo jedne pistonsice i highwayice i to je to!
Vozil sam zbilja svakojakih motora, ali zakaj je custom ono pravo...zato jer prije svega volim sporiju vonju i nije mi cilj na neko mjesto stiči čim prije, već da vidim tijekom vonje čim vie toga, pogotovo ak sam tu prvi puti i da ta vonja bude pravi gut!
Druga je stvar prilagođavanje, odnosno dorađivanje takvih motora..meni vrag neda mira i taj isti dan čim kupim motor moram na njemu nekaj izmjeniti

..najdrae mi je kad uspijem doma nekaj sam iskemijati, al kak to ja napravim jako "kvalitetno" prisiljen sam na dodatnu opremu iz dućana

Jedno je sigurno, a to je da se nikad ne namjeravam prilagođavati ovisno o tome kakve motore voze drugi iz ekipe. Ak već voi sporiji motor i ak ste zbilja ekipa, prijateljima bi trebalo biti jasno da vozi ono kaj voli i nebi im trebala biti frka malo usporiti,pa čak i pričekati!
Da budem iskren, velika elja mi je harley, s tim da mi je jasno da plačam ime i da sigurno ne vrijedi tolke pare, ali zbilja bi mi bilo drago da si ga mogu priutiti, pa makar na godinu dana..eh..eh..bumo vidli!