Autor Tema: Jedan blog o drkanju  (Posjeta: 2382 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sledgehammer

  • Gost
Jedan blog o drkanju
« : Listopad 24, 2005, 17:07:00 pm »
http://rocinante.blog.hr/

guzate, sisate, lomne u struku, zbog njih razvijam ljevicu ruku...
totalni sam dešnjak. i sve radim sa desnom rukom. ljevica mi je beskorisna. osim kad drkam. brundam s ljevačom.

jednog kasnog poslijepodneva, bio sam još dječak, flaksao sam u kupaoni sa novim izdanjem brava u lijevoj, a makinom u desnoj ruci. gola la toya jackson na motoru izazvala je hormonalni uragan što me tolko obezglavilo da sam promtno odjurio u kupaonicu da je iskaram na tom harleyu. fuksa to ionako sama traži, mislio sam u sebi dok sam čvrsto stisnutih vilica, sa grašcima znoja koji su mi probijali čelo, raspalio maštu do neslućenih granica. morila me tih dana jedna neobična činjenica, a to je da mi se pimpek naherio ulijevo. primjetio sam to, ne znam kada i ne znam kako, al problem je postojao i ja sam ga bio svjestan. jedini logičan zaključak koji se i sam nametao, bio je da sam ga iskrivio u žaru borbe sa la toyom i njoj sličnima. treba ga prebacit u drugu šapu prošaptao sam sa smiješkom na licu i olakšanjem u grudima. da ga iskrivim nazad.

odvažio sam se na taj krupan korak i krenuo ga navlačit lijevom, što je bilo ekstremno teško jer sam totalni dešnjak, al za višu stvar valjalo se pomučiti. a početak ko i svaki drugi, težak i neizvjestan…ON se nikako nije mogo skužit sa ljevicom. nisu se osjećali i nikako nisu mogli isfurat onaj filing...kad podrhtava zemlja, oči se izvrnu, a nesvjesni smiješak pohara usne. i nikako…

bilo me strah da nikad više neću osjetiti veličanstvenost ručnog svršavanja u svojoj iskonskoj ljepoti, i umalo odustao. al onda sam se sjetio suzan đefers i njezine knjige "osjeti strah, a ipak to učini", što me nagnalo da nastavim u svom poslanju još žešće i predanije. hitit ću ga u nesvijest kad tad, ponavljao sam svakodnevno baš kao što je slavko štimac ponavljao onu svoju poznatu rečenicu o svakodnevnom napretku. u svakom pogledu. s takvim stavom uspjeh je bio zagarantiran.

danas ga desnom više ne znam primit ni za pišanje. šta ti je praksa! vremenom se pokazalo da je moja teorija bila sasvim pogrešna, tako da mi unatoč hvalevrijednom trudu, kita i dalje visi nahero.

leve iti ne! vikali su desničari pred par godina. ja nisam ni pokušavao doživjeti dublje značenje ovog dubokog slogana. boli me kuac na koju stranu naginje! lijevo il desno. svršavam bez razlike jer drkanje je apolitičan proces. falim te bože…bar nešto.
[/b]

Offline Julius

  • Zagreb - Črnomerec
  • Moderatori
  • *****
  • Postova: 4.367
  • Karma: 147
  • Spol: Muški
Jedan blog o drkanju
« Odgovori #1 : Listopad 25, 2005, 07:34:06 am »
Prestrašno!  :laughing3:


P.S.  :jerk:

 :LOL:
Gandhi: "Be the change you want to see!"