Kako vam nije jasno da nemoete vas deset nekakvim ocjenama stvarati karakter, narav i ćud čovjeka!? Upravo to radite sa tim karmama i to me stvarno smeta. Ima ljudi koji su najbolji u puno drugih stvari a ne u pisanju, stavljanju slika na forum, jednostavno im to nije prioritet u ivotu. I sad njega ocjenivat po tom sistemu. Neko i nema vremena za forum, netko voli samo pročitati ta ima novog.Ja to sad vidim sa brojem tih karmi kraj avatara, da ih ima najvie kraj slike onih koji su najbolji u svemu osim u vonji na motoru i to je jedino kaj mi je ba o.k.Pa nek tak bude i dalje, jer nemre se u svemu bit dobar.....
Je, pa kaj se ti jezdi tak? Pa nije ekipa kaj bu ti ocijenila postove dio tima sv.Petra, pa da to tebi nekaj treba značit u ivotu. Ne ocjenjuju TEBE, nego doprinos tvojih postova forumu. I naravno da svako ima svoje kvalitete, koje moda ne moe pokazati na forumu, al ko ga jebe, isti taj forum organizira susrete, pa ak ti je do toga, ode lepo tam, pa se drui, i ljudi ondak mogu imat uvid u tvoju ličnost

Isto tak, pa kaj- da sretne na cesti nekog sa prokleto visokom kramom :llllol:karmom- bi mislio da je on/ona prekrasnog quote;karaktera, naravi i ćudi"?end quote. Ma daaaaaj......
Ovo drugo kaj veli(u mom slučaju)stoji- tek za auto polaem, na motoru sam sjedila samo kao suvozač, ali iznimno cijenim sve forumae koji su mi spremni odgovorit na pitanja bez obzira kaj u vonji nisam jo čak niti zelena..Meni to o ovom forumu govori to da je tu očito bitno voljeti motore i imati interes. To kaj si spomenuo da neko ne voli postat nek sam čitat- pa da, onda je jasno koliko doprinosi razvoju foruma, a onda ga/je niti nebi trebalo dirat kaj vele forumai..
Ma meni je sam bez veze da se jezdite tu svi..Kak se veli;
SERETE, A DOBRI STE SI!!