prijedlog je da se otvori jedan podforum gdje ce samo stavljati informacije i br.tel. svih firmi i pojedinaca koji rade nesto vezano uz motore kvalitetno .
Primjer neki dan mi je trebao kuceljov broj tek toliko da vidim kolik bi dosao novi auspuh za XT600 ( i nadem ja broj) i onda saznam u razgovoru da covjek radi crash-barove , a frendu je bas trebao jedan za dragstar-a ali kako sam kasno sazno on vec kupio neki skupi orginal koji je danas montirao i ispalo da je preuzak i da ima vise estetsku svrhu nego sta stiti motor .
A da mu je to netko radio to vjerojatno bi bolje napravio .
pa recimo da imamo sve brojeve telefona na jednom mjestu , tako ako nekom zatreba lazer,shark ili neka druga kaciga , reperatura karburatora , auspuh , dobro lakiranje , jeftine gume , plocice kocnica , amortizeri , crash-bar, vjetrobran ili neko drugo sranje moze nac sve na jednom mjestu , a ne gnjavi sa glupim pitanjima ili pretrazuje pol foruma .
Nemojte mi sad reci : pa imas info-kiosk ili tehnika,dijelovi,servis jer tamo od sume ne vidis drvo , znaci podforum gdje su samo informacije ( radi to i to , br.tel, adresa i ime covjeka ili firme ) bez odgovora, slika i gluposti za to imamo ove vec postojece forume .
PRIJEDLOG JE USVOJEN STOGA MIJENJAM NASLOV TEME I MOLIM FORUMAE DA NE ODLAZE U OFF JER ĆE OVA TEMA BITI POD POSEBNIM POVEČALOM. Julius
Ukoliko ga vec stavite unutra znaci da mislite da je dobar
Pa bih Vas moli da se suzdrite toga sto vam je radi i kako je to super i kako to izgleda na vaem motoru
:bee: