BMW F 800 S
Image
BMW je ušao sa jednim novim sport-tourerom u srednju klasu. Za tu prigodu, BMW je razvio i jedan posve novi (i najavljuju jeftin) paralel-twin pogonski agregat sa 800 ccm, koji je razvijen, i koji će se proizvoditi u gornjoaustrijskoj tvornici Rotax Werk u mjestu Gunskirchen.


 
Agregat će se isporučivati kompletan i spreman za ugradnju BMW-ovoj tvornici u Berlinu, koja će ga dalje ugurati u okvir motocikla i spojiti sve potrebno. 

Image

Kao pogon, BMW se odlučio na provjereno rješenje iz F 650 CS modela, a to je zupčasti remen koji ne treba održavanje, a što će samo pospješiti i inače dobro pogođen kompromis na ovom motociklu između troškova, težine, lakoće održavanja i cijene cijele igre. ABS, kao i trostazni katalizator, serijski će se ugrađivati u ovaj model. 

Image

Sam agregat bi trebao isporučivati cca 80 KS, a cijeli motocikl potpuno spreman za vožnju trebao bi težiti oko 200 kilograma. Ovaj novi model BMW-a će se prvi puta predstaviti publici i međunarodnom tisku na EICMA u Mailandu 15.-og listopada ove godine, kada će se znati svi podaci, ali ne i cijene novog modela.


Komentiraj članak
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi