BMW F 800 S
Image
BMW je ušao sa jednim novim sport-tourerom u srednju klasu. Za tu prigodu, BMW je razvio i jedan posve novi (i najavljuju jeftin) paralel-twin pogonski agregat sa 800 ccm, koji je razvijen, i koji će se proizvoditi u gornjoaustrijskoj tvornici Rotax Werk u mjestu Gunskirchen.


 
Agregat će se isporučivati kompletan i spreman za ugradnju BMW-ovoj tvornici u Berlinu, koja će ga dalje ugurati u okvir motocikla i spojiti sve potrebno. 

Image

Kao pogon, BMW se odlučio na provjereno rješenje iz F 650 CS modela, a to je zupčasti remen koji ne treba održavanje, a što će samo pospješiti i inače dobro pogođen kompromis na ovom motociklu između troškova, težine, lakoće održavanja i cijene cijele igre. ABS, kao i trostazni katalizator, serijski će se ugrađivati u ovaj model. 

Image

Sam agregat bi trebao isporučivati cca 80 KS, a cijeli motocikl potpuno spreman za vožnju trebao bi težiti oko 200 kilograma. Ovaj novi model BMW-a će se prvi puta predstaviti publici i međunarodnom tisku na EICMA u Mailandu 15.-og listopada ove godine, kada će se znati svi podaci, ali ne i cijene novog modela.


Komentiraj članak
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi