Trash&Burn 2014.
James1100   
Za malo vie od tjedan dana, opet se odrava Trash&Burn, esti po redu susret amerikih automobila. Koji vie nije samo susret automobila, jer, iako su jedna od atraktivnijih stavki na cijelom dogaanju, sada su samo dio cjelokupnog ugoaja koji slavi, recimo to tako, ameriku kulturu zabave iz nekih prolih vremena. Koja nije zamrla nego postoji i danas i napreduje. Sad u Svetom Martinu imamo sve, aute, motocikle, prezentacije dealera, custome, odlinu muziku koju putaju i sviraju pravi fanatici svog zanata, pin up djevojke, i na kraju: veliku posjeenost (internacionalnu) publike koja ni malo ne zaostaje za sudionicima programa, voljom za zabavu, stilom itd, itd, itd
Ako ovakva najava nije dovoljna da planirate odlazak u Meimurje, molim, proitajte (odgledajte) do kraja ovaj lanak u kojem je mala foto-galerija mojih dojmova od prole godine. Iako se nisam zadrao do kraja fete, ve i ono koliko sam vidio je dovoljno za budue planove o odlascima, ak i o nabavi neeg proizvedenog u Americi, pa da se ufuram u film do kraja.


Prije svega, moram odraditi slubeni dio

TRASH&BURN - AMERICAN CAR MEETING&ROCK'N'ROLL FESTIVAL  najstariji i najvei meunarodni miting amerikih automobila u Hrvatskoj, ve tradicionalno na prekrasnoj lokaciji seoskog turizma u Sv.Martinu na Muri, nedaleko od poznatih toplica Sv.Martin, od 27.6.-28.6.2014. nudi zanimljiv program koji se sastoji od meunarodnog susreta amerikih automobila i motora iz skoro cijele Europe, koncerata poznatih rockabilly-r'n'r bendova, DJ-a, burlesque showa jedne od trenutno najboljih burlesk umjetnica u Europi -miss Kalinka Kalaschnikow (AUT) koja e nastupiti oba dana mitinga, pin-up photo contesta, pin-up hair&make up saloona, besplatnih vonji Harley Davidson motorima, custom bike showa, burn-out, tattoo, tiki bara i raznih drugih retro tandova i brdo drugih sadraja... kampiranje je besplatno od petka do nedjelje, kao i kava i doruak u nedjelju (za vlasnike am.auta i motora), a napomenimo i to da e najsretniji posjetitelj osvojiti pravi ameriki kustom bicikl!

link gdje se nalaze promo slike sa prolih mitinga  i plakati u vecoj rezoluciji:

https://www.dropbox.com/sh/6voc6pcdzwtxtk7/AAB08kwN_K9KqudV4PW3H7DZa


http://trash-and-burn.blogspot.com
http://www.myspace.com/trash_and_burn 
https://www.facebook.com/trashnburn.mitingamerickihautomobila


video:

http://vimeo.com/67203827

http://vimeo.com/68174349

https://www.youtube.com/watch?v=mGAAGJb54TQ

Upad : za americke automobile i motore je besplatan
Petak : 25 kn
Subota : 25 kn
2 dana . 40 kn
svaka kupljena ulaznica vrijedi kao i tombola i ulazi u izvlacenje kustom bicikla!

za smjestaj preporucamo:

Apartmane REGINA-Spa & sport resort SVETI MARTIN - http://toplicesvetimartin.hr/
HOTEL SPA GOLFER - spa & sport resort SVETI MARTIN - http://toplicesvetimartin.hr/

Aparmani i Hotel dio su kompleksa Toplica Sv.Martin i nalaze se samo 5 km od mjesta mitinga.

I sada...

Izbor automobila je potpun: serijski, customi, rjei modeli i oni koje smo i u naim krajevima vidjeli esto, stariji, noviji, nabrijane zvijeri. Dal se sjea netko mog lanka o mrtvakim autima?Sa motorima slina situacija. Samo bih malo privatizirao: ve sam napominjao kako volim varadinski TR Bikes. Ne nisam probao voziti pa neu ni komentirati dali su njihove prerade bolje ili loije od drugih. Ali stilski svakako jako poveavaju ponudu na naim prostorima. Njihov frisco bobber je jedini nakojem sam se slikao. I kako nije bio zavren do susreta, rado bih pristao i da ga guram doma :)Inae, ak je i jedan Japanac potpuno zaslueno sudjelovao na susretu: legendarni policijski Z


Pin up djevojke? Doite pa pogledajte ? Ali zanimljiva mi je bila i fotografkinja koja je u zanosu posla izvela cijeli jedan mali ples. 

Takoer, ni u publici nije nedostajalo lijepih ena, potpuno u stilu. Publiku sam ve nahvalio - svi ufurani, stvarno vremeplov. I ne samo to, dananji stilovi su malo drukiji, odjea, tetovae. Nije nedostajalo niega, poptpuni ugoaj!

I jo muzika: pravo je osvjeenje vidjeti popuno posveene DJ-e koji rade sa ploama, onim, od nekad, i na gramofonima. Paljivo vaenje LP-a iz omota (vanjskog i unutranjeg), njeno sputanje igle i kasnije paljivo spremanje, a sve uz ritmiko gibanje pratei glazbu, to su danas zaboravljene stvari. Poziranje s pokazivanje vinila sam naicao zbog pisanja na ovom portalu.


Za kraj...
nekako mi u cijeloj ovoj prii i ugoaju nedostaju cafe raceri. Istina, nije originalno ameriki izum, ali stilom odgovara. Uz to, danas su ba amerikanci najaktivniji u tome. Pa ako se ne pojavi netko tko bi to organizirao posebno, moda bi to ljudi iz Trash&Burn-a mogli prihvatiti kao prijedlog?
Razlika je samo u dravi proizvodnje vozila. Onih, iz onog doba... A kao to rekoh, strojevi su danas na tom susretu postali dio ukupnog ugoaja, nije vie naglasak samo na njima. To je sad velika feta! 
« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi