Vučna služba Vedam grupa
Administrator   
vučna služba - vedamgrupa

Vučna služba Vedam grupa d.o.o. nudi vam usluge prijevoza motornih vozila, radnih strojeva, manjih plovila te motocikala - u slučaju kvara, prometne nezgode ili nekog drugog razloga zbog kojeg biste premještali svoje vozilo. vučna služba - vedamgrupa

Kad se radi o transportu motocikala, osobito pazimo da prilikom utovara i zaštite samog motocikla tijekom transporta ne dođe do oštećenja. Stoga motocikl prilikom transporta stoji na kotačima (a ne polegnut, kako smo imali prilike vidjeti),a pri vezivanju se uvijek podmetne spužva na djelovima koji bi se prilikom transporta mogli oštetiti.

vučna služba - vedamgrupa


 Isto tako, s obzirom da smo i sami dugogodišnji vozači i vlasnici motocikala, u slučaju prijevoza motocikla ne naplaćujemo dodatno vezivanje i utrošak vremena potrošenog na isto (što se često događa). Također, želimo naglasiti da je naš teret osiguran policom prijevozničke odgovornosti i da po potrebi, osim na teritoriju Republike Hrvatske, djelujemo i u inozemstvu.


vučna služba - vedamgrupa


Obratite nam se s punim povjerenjem. Posjetite nas na www.vedamgrupa.hr .  

 

hvala! 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi