Moto show - Svaki Petak u pet
Administrator   
Moto show

Moto event sasvim novog karaktera odrat e se poslijednji vikend mjeseca svibnja, tonije u petak 28.05.2010.
U kino klubu Jadran Filma za glazbenu kulisu pobrinut e se rock band Davorin i Bogovii, a premijerno e biti predstavljena nova bikerska himna String race u izvedbi Maria Rucnera i Rajka Dujmia. Ako nam se pridruite na naem bikerskom druenju moi ete premijerno pogledati nove modele Aprilije i Piaggia za 2010. godinu, a svojim akrobacijama i ludorijama zabavit e vas i najbolji hrvatski stunteri. Projekcijom dokumentarnog filma Odavde do Tralala poznatog hrvatskog putopisca i pustolova Borisa Veliana, vidjet emo kako je izgledala njegova avantura na skuteru do Kine i nazad. Od brojnih sadraja izdvajamo moto sajam, gdje moete po prvi put potpuno besplatno izloiti svoje motore, dijelove i opremu te ih prodati, zamijeniti
Uz sve navedeno tu je i moto bar s bogatom ponudom pia te toenog piva po promotivnoj cijeni od 10 kn za 0,5 l. Druenje poinje od 17:00 pa sve do ranih jutarnjih sati.
Medijski pokrovitelji: Moto Puls, Moto klub, Auto klub, Jutarnji list.


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi