Ducati Multistrada 1200
Motoklub   
Ducati Multistrada 1200

Radikalne izmjene u dizajnu, monstruozni motor preuzet od supersportaa 1198, etiri moda rada i mnotvo progresivnih tehnolokih rjeenja odlikuju novu Multistradu
Ducati Multistrada 1200

Kad se 2003. prvi put pojavila na tritu, Multistrada je predstavljala nov i zanimljiv dvokota koji objedinjuje sportske performanse i karakteristike okorjelog adventure bikea. Zahvaljujui impresivnim tehnikim specifikacijama, brzo je postala sinonim za isto uivanje u vonji. Odlino se snalazila u svim okruenjima, kako na planinskim cestama tako i na autocesti, idealna za duga putovanja, a opet agilna i upotrebljiva u gradskoj vonji. No nije se ba mogla diiti privlanou s aspekta dizajna. Ducati je odluio uloiti mnogo truda u potpunu preobrazbu kako bi neuglednu Pepeljugu pretvorio u karizmatinu kraljicu. To im je u potpunosti uspjelo i ve emo slijedee sezone imati priliku upoznati sva etiri lica nove Multistrade 1200. Upravo tako Ducati opisuje novu Multistradu etiri motocikla u jednom. Motocikl koji je spreman na sve vrste putovanja po svim vrstama podloge. Motocikl na kojem su primjenjene tehnologije bolida s Moto GP i Superbike utrka. I na kraju, motocikl koji ne poznaje granice, te je sposoban prilagoditi se svim prohtjevima vozaa. Ducati je jo jednom pomaknuo granice u dizajniranju motocikala, spajajui talijansku inovativnost, eleganciju, stil i tehnologiju, to sve zajedno i karakterizira motocikle iz Bologne. Sve to je jo bilo potrebno je srce - odgovarajui motor koji je sposoban realizirati potencijal novog dizajna. Logian odair bio je Testastretta Evoluzione motor s pobjednikog WSBK modela 1198.

Ducati Multistrada 1200

Ducati Multistrada 1200

Ducati Multistrada 1200

Ducati Multistrada 1200
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi