Accommodation In Murter Croatia
Opozivi motocikala u Americi
James1100   
Image

BMW: za preko 2000 jedinica modela K1300, godite 2009/2010 objavljen je opoziv bog sistema za dovod goriva. Problem se pojavljuje kod koritenja benzina loije kvalitete, na niskim okretajima.  Sistem za doziranje u tom sluaju ne radi dobro, dolazi do poremeaja omjera zrak/gorivo to za posljedivu ima nepravilan rad motora i to potencijalno moe dovesti do opasnosti u prometu. Iako se radi o opozivu u Americi, vijest prenosim zainteresiranima za taj model upravo zbog stanja s gorivom na naem tritu.


Image

Harley Davidson: ovdje se radi o ozbiljnijem problemu, a bome i mnogo veim glavoboljama za proizvoaa nego u prije navedenom sluaju. Tvornica poziva vlasnike ak 111569 motocikala generacije 2009/2010 da se jave u ovlatene servise. Opoziv je za modele ija tvornika oznaka poinje slovima FL (Softail i touring modeli). Radi se o problemu na nosaima rezervoara za gorivo koji u moguem incidentu mogu biti iskrivljeni ili puknuti to stvara mogunost curenja goriva i poara.
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi