Accommodation In Murter Croatia
Opozivi motocikala u Americi
James1100   
Image

BMW: za preko 2000 jedinica modela K1300, godite 2009/2010 objavljen je opoziv bog sistema za dovod goriva. Problem se pojavljuje kod koritenja benzina loije kvalitete, na niskim okretajima.  Sistem za doziranje u tom sluaju ne radi dobro, dolazi do poremeaja omjera zrak/gorivo to za posljedivu ima nepravilan rad motora i to potencijalno moe dovesti do opasnosti u prometu. Iako se radi o opozivu u Americi, vijest prenosim zainteresiranima za taj model upravo zbog stanja s gorivom na naem tritu.


Image

Harley Davidson: ovdje se radi o ozbiljnijem problemu, a bome i mnogo veim glavoboljama za proizvoaa nego u prije navedenom sluaju. Tvornica poziva vlasnike ak 111569 motocikala generacije 2009/2010 da se jave u ovlatene servise. Opoziv je za modele ija tvornika oznaka poinje slovima FL (Softail i touring modeli). Radi se o problemu na nosaima rezervoara za gorivo koji u moguem incidentu mogu biti iskrivljeni ili puknuti to stvara mogunost curenja goriva i poara.
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi