CRS DUU
Administrator   
 CRS DUU

CRS je talijanska manufaktura (iz Milana) u kojoj se proizvode runo sastavljani motocikli. Dosadašnji model pod nazivom "VUN", polulitreni streetfighter visokih perfomansi i visoke cijeni, izraivan je u nekoliko verzija. Ekipa iz ove tvrtke ve je prije najavila da namjerava proizvesti muscle bike, koncept pod nazivom "DUU". Ime bi u prijevodu bilo "Dva", ali iz narjeja grada Milana. Ime oznaava dva cilindra, dvije litre zapremine itd. Zamišljen je ovako:

 CRS DUU

 CRS DUU

 CRS DUU

 CRS DUU


Zamišljen je model velikog, snanog motocikla koji bi se kasnije mogao razviti u razne inaice, od nakeda, streetfightera pa sve do mogueg putnog motocikla.
Na ovogodišnjem sajmu EICMA u Milanu je konano i prikazan model DUU Cruiser, impozantan stroj, kojem su izgleda, za uzor posluile linije motocikala firme Confederate. Ugraen je agregat X Wedge proizvoaa S&S, njihov poznati pokušaj tehnikog unapreivanja tradicionalne amerike koncepcije mašina. Najviše naravno, Harley Davidsona jer je S&S prvenstveno proizvoa aftermarket dijelova. Zapremina je 1916 ccm. Za sada nisu poznate perfomanse motocikla, a nisu navedene ni na stranicama CRS-a.

 CRS DUU

 CRS DUU

 CRS DUU

 CRS DUU
Ovdje je mogue pogledati fotogaleriju izloenog motocikla:

http://www.asphaltandrubber.com/bikes/crs-duu-cruiser-breaks-cover-eicma/


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi