CRS DUU
Administrator   
 CRS DUU

CRS je talijanska manufaktura (iz Milana) u kojoj se proizvode runo sastavljani motocikli. Dosadašnji model pod nazivom "VUN", polulitreni streetfighter visokih perfomansi i visoke cijeni, izraivan je u nekoliko verzija. Ekipa iz ove tvrtke ve je prije najavila da namjerava proizvesti muscle bike, koncept pod nazivom "DUU". Ime bi u prijevodu bilo "Dva", ali iz narjeja grada Milana. Ime oznaava dva cilindra, dvije litre zapremine itd. Zamišljen je ovako:

 CRS DUU

 CRS DUU

 CRS DUU

 CRS DUU


Zamišljen je model velikog, snanog motocikla koji bi se kasnije mogao razviti u razne inaice, od nakeda, streetfightera pa sve do mogueg putnog motocikla.
Na ovogodišnjem sajmu EICMA u Milanu je konano i prikazan model DUU Cruiser, impozantan stroj, kojem su izgleda, za uzor posluile linije motocikala firme Confederate. Ugraen je agregat X Wedge proizvoaa S&S, njihov poznati pokušaj tehnikog unapreivanja tradicionalne amerike koncepcije mašina. Najviše naravno, Harley Davidsona jer je S&S prvenstveno proizvoa aftermarket dijelova. Zapremina je 1916 ccm. Za sada nisu poznate perfomanse motocikla, a nisu navedene ni na stranicama CRS-a.

 CRS DUU

 CRS DUU

 CRS DUU

 CRS DUU
Ovdje je mogue pogledati fotogaleriju izloenog motocikla:

http://www.asphaltandrubber.com/bikes/crs-duu-cruiser-breaks-cover-eicma/


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi