Accommodation In Murter Croatia
Kinezi žele u sve klase motocikala
James1100   
Heist 200

Kako još uvijek proizvode samo male zapremine, još im nije vrijeme za tourere, a u ostalim klasama ionako veliki modeli ispred oznake klase imaju prefiks "maxi". Kinezi sad proizvode sve terenske klase, supermoto, nakede, choppere, cruisere, male i veće skutere. A sad sam naletio na motocikl kakav se ni Japanci nisu sjetili napraviti kao serijski model - čisti bobber, potpuno ogoljen motocikl koji sadrži samo najosnovnije dijelove potrebne za vožnju. Heist 200Ovo je novi model tvarnice Rhon, koja spada pod nama već poznati Qingqi.
Toliko su se držali karakteristika klase da motocikl čak ima i "hardtail" okvir bez stražnjeg ogibljenja sa sjedalom na oprugama. Jedini moderniji detalj su upside down prednje vilice. Izgledom je motocikl potpuno vjeran svojoj vrsti, pa ima mali upravljač, skraćeni stražnji blatobran sa karakterističnim oblikom svjetla, "peanut" oblik rezervoara za gorivo, kratki ispuh, a dodatan estetski dojam pojačava stražnji kotač sa većim brojem žbica.
136 kg težak stroj, zapremine 200 ccm, maksimalne brzine 88 km/h i snage 20 KS. Model nosi naziv Heist 200. 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi