TEST Suzuki VZ 1500 Intruder
Motoklub   
Sadraj
TEST Suzuki VZ 1500 Intruder
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6
 

Dvije velike kromirane cijevi proteu se du cijelog desnog boka japanskog customa, a gromoglasna buka koju proizvode, osjetno je prigušena u odnosu na vei Intruder. To su uvjetovale i stroe Euro norme. Bez obzira na prigušenje, zvuk je i dalje impresivan pa je tako motor privlaio panju gdje god sam se s njim pojavio. Kako voza ne bi trebao ni o emu razmišljati, osim o vonji, brine cijeli niz tehnoloških noviteta, ugraenih u novi Intruder. Kako bi se poveala iskoristivost goriva i sagorijevanje, Japanci su razvili sustav s dvostrukim leptirastim vratilima SDTV (Suzuki Dual Trottle Valve): dok jednim leptirastim vratilom upravlja voza odvrtanjem gasa, drugo kontrolira elektronika pa je motor tiši i manje vibrira. Ipak, veina dijelova preuzeta je sa 1800 i prilagoena manjem obujmu.
Elektroniko ubrizgavanje omoguava munjevit odziv na gas, dok za smanjenje emisije štetnih plinova brine i katalizator, ugraen u dvostruku ispušnu cijev. Ništa nije prepušteno sluaju, pa tako ni cilindri, ija je unutrašnjost presvuena specijalnim slojem nikla, fosfora i silicijevog karbida. Tu je tehnologiju Suzuki prije nekoliko godina preuzeo sa svojih trkaih modela i time poboljšao odvoenje topline i trenje u cilindrima.

 TEST  Suzuki VZ 1500 Intruder

TEST  Suzuki VZ 1500 Intruder  

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi