Accommodation In Murter Croatia
TEST Suzuki VZ 1500 Intruder
Motoklub   
Sadraj
TEST Suzuki VZ 1500 Intruder
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6
 

Dvije velike kromirane cijevi proteu se du cijelog desnog boka japanskog customa, a gromoglasna buka koju proizvode, osjetno je prigušena u odnosu na vei Intruder. To su uvjetovale i stroe Euro norme. Bez obzira na prigušenje, zvuk je i dalje impresivan pa je tako motor privlaio panju gdje god sam se s njim pojavio. Kako voza ne bi trebao ni o emu razmišljati, osim o vonji, brine cijeli niz tehnoloških noviteta, ugraenih u novi Intruder. Kako bi se poveala iskoristivost goriva i sagorijevanje, Japanci su razvili sustav s dvostrukim leptirastim vratilima SDTV (Suzuki Dual Trottle Valve): dok jednim leptirastim vratilom upravlja voza odvrtanjem gasa, drugo kontrolira elektronika pa je motor tiši i manje vibrira. Ipak, veina dijelova preuzeta je sa 1800 i prilagoena manjem obujmu.
Elektroniko ubrizgavanje omoguava munjevit odziv na gas, dok za smanjenje emisije štetnih plinova brine i katalizator, ugraen u dvostruku ispušnu cijev. Ništa nije prepušteno sluaju, pa tako ni cilindri, ija je unutrašnjost presvuena specijalnim slojem nikla, fosfora i silicijevog karbida. Tu je tehnologiju Suzuki prije nekoliko godina preuzeo sa svojih trkaih modela i time poboljšao odvoenje topline i trenje u cilindrima.

 TEST  Suzuki VZ 1500 Intruder

TEST  Suzuki VZ 1500 Intruder  

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi