Moto klub 29. na kioscima
Administrator   

 Image

Na motodromu Misano Adriatico, test vozai Moto kluba, isprobali su najnoviju talijansku supersportsku igraku za odabrane koja se odlikuje ekstremnim performansama, odlinim voznim svojstvima i, dakako, visokom cijenom. Usporedni test otkriva pobjednika dvoboja supersportskih jurilica, Ducati 1198 S vs. Honda CBR 1000 RR. U temi o sigurnoj vonji savjetujemo kako izbjei 13 cestovnih zamki koje ue iza ugla, te kako pravilnom reakcijom spasiti ivu glavu. Na domaim prometnicama testirali smo Hondu VT750C Shadow, japanskog cruisera koji svoj maksimum pokazuje na otvrorenoj cesti, gdje oduševljava komforom i voznim svojstvima.

Od skutera izdvajamo Scarabeo 300, poznati Aprilijin skuter u poboljšanom izdanju sad se odlikuje i znatno boljim performansama, prvenstveno zahvaljujui novom Quasar 300 agregatu. Jedan dan proveli smo u društvu uvara zakona i popratili preventivnu akciju policije usmjerenu prvenstveno na motocikliste u kojoj su deki u plavom zaustavljali sve što ide na dva kotaa, ali ne samo da nikog nisu kanjavali ve su i nagraivali! Od stalnih rubrika, tu su vremeplov, analiza trišta, putopis, sport, detaljni cjenik motocikala te atraktivni foto session s egzotinom Sarom,


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi