Supermoto na baterije: Zero X
Motoklub   

Supermoto na baterije: Zero X

Potaknuti globalnom krizom, jedna amerika tvrtka za izradu elektrinih motocikala, izbacila je na trište supermoto koji se puni putem klasine 220V utinice te stoji manje od 10.000 dolara.

 Supermoto na baterije: Zero X

Nakon mjeseci testiranja, tvrtka Zero Motorcycles, napokon je u potpunosti otkrila potpuno elektrini supermoto spreman za cestovnu upotrebu. Model Zero S prati linije off-road izvedbe, nazvane Zero X, a s atestiranim gumama i svjetlosnim elementima trebao bi pruiti zavidne vozne osobine. Snaga od 31 KS, uz trenutno dostupni okretni moment od 88 Nm, prenosi se na stranji kota bez pomoi kvaila i prijenosnih omjera. Zero S tako ubrzava od 0-100 km/h za svega nekoliko sekundi, a moe s jednim punjenjem litionskih baterija prevaliti oko 100 kilometara. Nakon manje od etiri sata punjenja putem 110/220V prikljuka, elektrini supermoto spreman je za novu vonju.  Narudbe za simpatini Zero S su zapoele, a isporuka se u SAD-u oekuje krajem svibnja po cijeni od 9950 dolara. Nadamo se da je u cijenu uraunato i osiguranje protiv strujnog udara.

  

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi