Honda CBR 1000 ABS
Motoklub   
Sadraj
Honda CBR 1000 ABS
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
 

Agregat motocikla je, za razliku od prethodnog modela, opremljen mnoštvom nove tehnologije, koja je povuena s F1 Hondinog bolida. Stijenke cilindra su presvuene novim materijalom JCP (Jet-flow Circulation Plaing), koji poboljšava otpornost na visoke temperature i trošenje cilindra. Samim time je omoguena ugradnja manjeg i lakšeg hladnjaka rashladne tekuine. Glava agregata je olakšana, a ugraeni su i lakši klipovi i ventili od titana. Motor istiskuje punih 175,2 konja pri 12.000 okretaja u minuti i 113,7 pri niskih 8500/min. Malo tea slipper-cluch spojka zamijenila je klasinu, no prednost je ublaeno koenje agregatom pri naglim ulascima u zavoje.
Oko srca motocikla postavljen je okvir, koji je sastavljen od etiri razliite legure aluminija, kako bi se smanjila teina motocikla, a dobilo na vrstoi i fleksibilnosti okvira. Ugraena je i nova izduena aluminijska zadnja vilica koja je 40 posto vrša od prethodne. Naravno, sve ove promjene prati i izvrstan ovjes. Prednja potpuno podesiva upside-down vilica promjera 43 mm i takoer potpuno podesivi monoamortizer straga ulijevaju osjeaj sigurnosti i u najniim nagibima, a motor savršeno prati zadanu putanju pri ubrzanjima i na koenju. No kome ni to nije dovoljno i eli sigurno zaustavljane u svim uvjetima, Honda je otišla korak dalje s konceptom ''Total Control'' i na CBR ugradila olakšani ABS sistem koenja, po emo se njezino ovogodišnje izdanje razlikuje.

Image

Image 

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi