Confederate Motor
Motoklub   

Confederate Motor

 Motocikli kakve smo do sada mogli samo gledati na malim ekranima kako ih voze tehnološki osviješteni superjunaci, odnedavno su postali manje ekskluzivni te dostupniji prosjenom bogatašu

Confederate Motor

Tvrtka Confederate Motor, utemeljena 1991. u Louisiani, poznata po minimalistikim, runo raenim avangardnim motociklima visoke kvalitete poinje sa serijskom proizvodnjom dosad iskljuivo po narudbi runo raenih motocikala Wraith, Fighter i Hellcat.

 

 Confederate Motor

 Za izradu okvira i pojedinih dijelova upotrebljavali su aluminij, a koristili su i vlastiti motor V2. U meuvremenu su stekli povjerenje amerikih motociklista, pa su odluili izai na burzu i pokrenuti serijsku proizvodnju. Cijena sigurno nee biti jedna od pozitivnih strana, a samim pogledom na veliinu i oblik sjedala ve nas boli stranjica.

Confederate Motor

Confederate Motor  

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi