TEST: Can-Am Spyder
Zoran Majcan   
Sadraj
TEST: Can-Am Spyder
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Image

 

High tech igraaka renomiranog kanadskog proizvoaa  osigurava brutalna ubrzanja, a uitak vonje naalost smanjuje sveprisutna elektronika zaduena za stabilnost

 

Tri kotaa malo jaa

Image

 

Zimsko vrijeme, kad je veina motocikala u garai, potaklo nas je na testiranje high-tech igrake na tri kotaa. Can-Am, renomirani kanadski proizvoa, prava je adresa za takva vozila. Spyder je vozilo koje se vozi poput motornih sanjki, a proizvoa ga deklarira kao roadster. Dva kotaa sprijeda, jedan straga, upravlja motocikla... To je to, rekao sam i zajašio pilu. Iako ovo vozilo djeluje poput prave adrenalinske jurilice, tijekom vonje sam se razoarao. Proklizavanje stranjeg dijela u zavoju i sline vratolomije nisu mogue. Razlog je pregršt elektronike koja Spydera ini sigurnim za vonju, a mnogi ga nazivaju i najinteligentnijim motociklom današnjice. Jedino što mi je prualo zadovoljstvo je brutalno ubrzanje, koje rezultira škripanjem stranje gume, no samo kratkotrajno, dok se ne ukljui sustav TCS, koji kontrolira proklizavanje. 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi