Trike sa V8 motorom snažnim 500 KS
Motoklub   

Image

Poznati po izradi snažnih, ali često i teško upravljivih vozila, američki 'uradi sam majstori' predstavili su Trike sa V8 motorom snažnim 500 KS

Image

Primarni posao američke tvrtke Blastolene je stvaranje ekscentričnih automobila, a njihova posljednja kreacija je vozilo na tri kotača, Hemi V8 Trike u pravom Mad Max stilu. Nema službenih podataka o njegovoj snazi, no sudeći prema koncepciji motora nagađa se da ima barem 500 KS. Nameće se pitanje kakve su vozne osobine s obzirom na tako veliki međuosovinski razmak. Upitna je i preglednost s obzirom na smještaj monstruoznog Hemi motora. Trike uistinu izgleda posebno, no primjenu će naći vjerojatno samo u nekoj od kolekcionarskih garaža ili eventualno na drag racing natjecanjima.

Image

Image  

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi