KTM - Motocross na struju
Motoklub   

Image

 Osim proizvoaa motocikala, u razvoj ekoloških vozila ukljuila se i austrijska vlada koja novano pomae u izradi prvog zelenog motocross motora

Image

Elektrini dvokotai nisu nikakva novost ak i kada govorimo o hardcore motociklima, korištenim na motocross natjecanjima. No, sve do nedavno to su bili projekti sitnih i neuglednih tvrtki. Sada se u igru ukljuio i KTM, svjetski poznati brand u izradi motocross, supersport i naked motocikala. Inenjeri tvrtke iz austrijskog Mattighofena projektirali su i izradili prototip motocikla koji za pogon koristi energiju iz litij-ionskih baterija, dovoljno velikih da izdre nemilosrdnu vonju po zahtjevnom terenu u trajanju od ak 40 minuta. Razvoj ekološki posve istog motocikla novano potpomae austrijska vlada.

Image

  

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi