Accommodation In Murter Croatia
Krugger Goodwood
Motoklub   

LUDE SEDAMDESETE

Image

Autor ovog neobino oblikovanog vozila inspiraciju je pronašao u dizajnu natjecateljskih motocikala iz sedamdesetih, a snagu u modernom V-twinu iz Harley-Davidsona

Freddie Krugger Bertland dvostruki je belgijski dravni prvak u klasi enduro i bivši voza rallya, a karijeru je nastavio kao autor ekscentrinog motocikala nazvanog prema legendarnoj britanskoj trkaoj stazi Goodwood, gdje se jednom godišnje odrava Festival brzine. Caffe racer za pogon i nošenje stranje vilice koristi Harleyev V-Twin, a krasi ga i neobina prednja vilica s centralno postavljenim monoamortizerom. Inspiraciju za dizajn Freddie je pronašao u natjecateljskim motociklima iz sedamdesetih. Model Goodwood mogao je uivo razgledati i na meunarodnom salonu motocikala odranog prošlog mjeseca u Italiji.

Image

Image

Image

Image  

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi