Mission One EV
Motoklub   

Spreman za Isle of Man

Image

 Supersportski elektrini motocikl, tvrtke Mission Motors, razvija maksimalnu brzinu od 240 km/h, a moe s jednim punjenjem prevaliti jednako toliko kilometara

Image

Tvrtka Mission Motor nekoliko je godina u tajnosti drala svoj projekt, elektrini motocikl 'Mission One', te ga prije nekoliko dana, za vrijeme TED (Technology, Entertainment, Design) konferencije, obznanila javnosti.
Mission One postavlja nove standarde u segmentu elektrinih dvokotaa. Moe postii maksimalnu brzinu od 240 km/h, a s jednim punjenjem baterije prevaliti gotovo 250 kilometara. Svoje vatreno krštenje Mission One imati e 12. lipnja na prvoj ekološkoj cestovnoj moto utrci Isle of Man TTXGP. Kako raspolae okretnim momentom od 135 Nm na podruju od 0-96 km/h, sumnjamo da e ostalim sudionicima utrke preostati bilo što osim borbe za drugo mjesto. Razvojni tim koji je radio na ovom izuzetnom vozilu sastoji se od iskusnih strunjaka koji su radili u tvrtkama Tesla Motors, Ducati, Google...
Prvih 50 elektrinih motocikala bit e proizvedeno u limitiranoj seriji te e se nai u prodaji 2010. po cijeni od pozamašnih 68,995 $.

Image

  

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi