Moto Guzzi - una storia importante
James1100   
Sadržaj
Moto Guzzi - una storia importante
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6
Stranica 7
Stranica 8
Stranica 9
Stranica 10
Stranica 11
Stranica 12
Stranica 13
Stranica 14
Stranica 15
Stranica 16
Stranica 17
Stranica 18
Stranica 19
Stranica 20
Stranica 21
Stranica 22

Za kraj:

Moto Guzzi je od svog osnivanja proizvodio sve vrste agregata i veliki broj modela, a trudio sam se navesti najvažnije. Proizvodio je i sve klase motocikala, a nekima je i začetnik. Trenutna proizvodnja pokriva klasu touring, naked, sport naked, maxi enduro, custom i ima i jedan ultra sportski model koji nije moguće registrirati. Zapremine su od 750 do 12oo ccm, a jedina konfiguracija agregata je legendarni V2.

 

Volio bih biti pošten i navesti izvore za ovaj tekst, ali to bi opet tražilo poduže nabrajanje. Većina toga napisanog na internetu meni razumljivim jezicima, nešto sitno tiskanog materijala, i meni važan dio, usmena predaja ljubitelja ove marke iz više zemalja. U vezi ovog posljednjeg, posebna zahvala i posveta pokojnom Urošu Blažku, legendarnom guzzisti iz Ljubljane koji je na Quoti obišao svijet. Tražio sam ga kao servisera kojeg su mi preporučili, a našao sam prijatelja uz kojeg sam stvorio ljubav prema ovim motorima. Žalim što je poznanstvo trajalo vrlo kratko.

 

Image

 

 

 

 

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi