TEST Suzuki B-King
mugen   
Sadraj
TEST Suzuki B-King
Stranica 2
elava babaroga

Suzuki B-King

  Sve je poelo jo daleke 2001.godine, kada je B-King predstavljen kao studijski koncept pa sve do prole godine kada je krenula serijska proizvodnja, bilo je puno nagaanja i raznoraznih pria. Svemu tome je doao kraj.  B-King je stigao i informacija da me kljuevi i testni motocikl eka kod  H.R.C. Dude,probudilo je u meni uspavani adrenalin.

Suzuki B-King
Suzuki B king


elju da ga to prije preuzmem nije moglo sprijeiti ni namrgoeno nebo ni temperatura od 5 Celzija. Stara poslovica kae: „Prvi dojam-najbolji dojam“...Vidjevi ga parkiranog unutar ograde, proletjela mi je kroz glavu slika crnog, divljeg, nabildanog i agresivnog bika iz Madridske arene. S obzirom da je kolutao oima, frktao, dizao prainu prednjom nogom, predpostavljam da i nije bio ba neto dobre volje. Takav dojam sam stekao gledajui B-Kinga. A ja sam trebao biti onaj grintavi toreador koji e ga pokoriti. Pjevuei Balaeviev refren „..irok osmijeh,zlatan zub, danas nemoj biti grub..“ obavio sam primopredaju i papirologiju i napokon se doepao kljueva.
      Koraajui prema motociklu,tri stvari su mi zapele za oi. Prednje svjetlo, spremnik za gorivo i ispune cijevi.
Suzuki B-King
Suzuki B-King
Prednje svjetlo Suzuki B king
      Prednje svjetlo svojim izgledom doprinosi agresivnom look-u, sa sama maska je ukoena prema gore i trebala bi predstavljati zatitu od vjetra ( titi do 48 km/h nakon toga ne raunajte na nju ). U nju je ugraena kontrolna ploa sa dva zaslona. U sredinjem zaslonu se nalazi analogni broja okretaja,a unutar njegao moete oitavati podatke o koliini goriva,temperaturi i reimu vonje.S desne strane se nalazi manji zaslon koji e vam davati informacije o brzini kretanja i stupnju prijenosa u kojem se vozite.

Suzuki B-King
Kontrolna ploa Suzuki B kingSuzuki B-King
Suzuki B-King
Spremnik za gorivo sa bono ukomponiranim usisnicima zraka
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi