TEST Suzuki B-King
mugen   
Sadraj
TEST Suzuki B-King
Stranica 2
elava babaroga

Suzuki B-King

  Sve je poelo jo daleke 2001.godine, kada je B-King predstavljen kao studijski koncept pa sve do prole godine kada je krenula serijska proizvodnja, bilo je puno nagaanja i raznoraznih pria. Svemu tome je doao kraj.  B-King je stigao i informacija da me kljuevi i testni motocikl eka kod  H.R.C. Dude,probudilo je u meni uspavani adrenalin.

Suzuki B-King
Suzuki B king


elju da ga to prije preuzmem nije moglo sprijeiti ni namrgoeno nebo ni temperatura od 5 Celzija. Stara poslovica kae: „Prvi dojam-najbolji dojam“...Vidjevi ga parkiranog unutar ograde, proletjela mi je kroz glavu slika crnog, divljeg, nabildanog i agresivnog bika iz Madridske arene. S obzirom da je kolutao oima, frktao, dizao prainu prednjom nogom, predpostavljam da i nije bio ba neto dobre volje. Takav dojam sam stekao gledajui B-Kinga. A ja sam trebao biti onaj grintavi toreador koji e ga pokoriti. Pjevuei Balaeviev refren „..irok osmijeh,zlatan zub, danas nemoj biti grub..“ obavio sam primopredaju i papirologiju i napokon se doepao kljueva.
      Koraajui prema motociklu,tri stvari su mi zapele za oi. Prednje svjetlo, spremnik za gorivo i ispune cijevi.
Suzuki B-King
Suzuki B-King
Prednje svjetlo Suzuki B king
      Prednje svjetlo svojim izgledom doprinosi agresivnom look-u, sa sama maska je ukoena prema gore i trebala bi predstavljati zatitu od vjetra ( titi do 48 km/h nakon toga ne raunajte na nju ). U nju je ugraena kontrolna ploa sa dva zaslona. U sredinjem zaslonu se nalazi analogni broja okretaja,a unutar njegao moete oitavati podatke o koliini goriva,temperaturi i reimu vonje.S desne strane se nalazi manji zaslon koji e vam davati informacije o brzini kretanja i stupnju prijenosa u kojem se vozite.

Suzuki B-King
Kontrolna ploa Suzuki B kingSuzuki B-King
Suzuki B-King
Spremnik za gorivo sa bono ukomponiranim usisnicima zraka
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi