Suzuki škola sportske vožnje
Beeblebrox   
Suzuki škola sportske vožnje 2008. na Hungaroring
S ciljem podizanja razine sigurnosti u prometu, te upoznavanja svojih kupaca sa mogućnostima GSX-R serije motocikala, Suzuki je u suradnji sa svojom ovlaštenom prodajnom mrežom i "Hungaroring Performance Riding School", po drugi puta organizirao ŠKOLU SPORTSKE VOŽNJE za kupce svojih super sportskih motocikala.
Suzuki škola sportske vožnje 2008. na Hungaroring
SUZUKI je želio svoje vjerne kupce i istinske zaljubljenike i poznavaoce SUZUKI motocikala GSX-R serije (GSX-R600, GSX-R750) koje već više od 20 godina krase vrhunski spoj tehnologije, sportskih performansi i dizajna nagraditi ŠKOLOM SPORTSKE VOŽNJE kako bi podigli razinu znanja, sigurnosti i opće kulture na hrvatskim cestama. Sama škola sportske vožnje održana je 27. kolovoza na svjetski poznatoj mađarskoj automoto stazi "HUNGARORING" koja je smještena 19 km od Budimpešte. Škola sportske vožnje održala se u organizaciji HPR-a (Hungaroring Performance Riding School) koja je dočekala polaznike škole sa 9 instruktora i 28 motocikala GSX-R600.

Suzuki škola sportske vožnje 2008. na Hungaroring

Među ovogodišnjim polaznicima bio je i naš poznati pjevač Sandi Cenov koji je bio oduševljen mogućnostima i performansama Suzukijevih raketa na dva kotača. Utemeljitelj i osnivač škole je g. ATTILA SZABÓ najcijenjeniji motociklistički vozač u Mađarskoj. Gospodin SZABÓ ima iza sebe prebogatu motociklističku prošlost, a u prilog toj tezi govore i podaci da je g. SZABÓ bivši Kanadski Superbike pobjednik gdje je i živio 7. godina, kao i činjenica da je 4 puta osvajao Mađarsko Supersport i Superstock prvenstvo.

Suzuki škola sportske vožnje 2008. na Hungaroring

Sama škole sportske vožnje namijenjena je vozačima koji ozbiljno žele unaprijediti svoje vozačko umijeće, ali i onima koji su početnici i prvenstveno žele shvatiti kako motocikli funkcioniraju, te kako bi njima ovladali, a samim tim postali bolji i sigurniji vozači. Posebnost škole je, da se nakon svakog odrađenog teoretskog dijela odmah izvodi i praktični dio na poligonu i trkaćoj stazi kako bi i sami sudionici mogli odmah doživjeti i osjetiti sve ono što su čuli u teoriji.

Suzuki škola sportske vožnje 2008. na Hungaroring

Svaki sudionik bio je pod budnim okom g. SZABE i njegovih instruktora koji su svakome ponaosob davali korisne opaske u slučajevima kada neki dio vježbe i demonstracije ne bi bio dobro izveden. Svih 30 sudionika prošlo je edukaciju kočenja i upravljanja, da bi u drugom dijelu škole vježbali prolaske kroz razne tipove zavoja. Obzirom na veliko znanje, koje je g. Attila Szabo nesebično podijelio sa svim sudionicima, zadovoljstvo je bilo obostrano.

Suzuki škola sportske vožnje 2008. na Hungaroring

Nakon prolaska škole sportske vožnje svakom od sudionika dodijeljena je diploma kao rezultat prolaska cjelokupnog seminara i kao jedan lijepi podsjetnik na druženje sa ponosnim vlasnicima SUZUKIJA. Poučen dobrim utiscima i reakcijama sudionika škole koja sad već postaje tradicija, Suzuki će nastojati ustrajati na ideji da svoje kupce, koji su već odabrali vrhunski sportski motocikl, educira i učini sve kako bi podigao opću razinu sigurnosti i znanja, kako na hrvatskim cestama tako i na samoj pisti.

Suzuki škola sportske vožnje 2008. na Hungaroring

Suzuki škola sportske vožnje 2008. na Hungaroring


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi