Chica i Zero
James1100   
Sadraj
Chica i Zero
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6


Idui Japanac iz ove teme nije odlazio od kue. U Japanu je stvorio vlastitu firmu 1992.g., pod nazivom «Zero engineering», probio se i postao poznat i tek kasnije, kao i Pop Yoshimura, otvorio ispostavu u Americi.

Shinya Kimura

Image

je poeo kao majstor koji renovira oldtimer motocikle. U tom smjeru poinje i svoj privatni posao, a uz Harley Davidson, preokupacija su mu britanski motocikli poput BSA ili Triumpha. Kasnije, potpuno ga zaokupljaju ameriki motocikli i poinje se baviti preradama.
Kao i Chica, veliki je radnik, broj gotovih prerada  koje su iza njega je ogroman. Isto tako  je tradicionalist, voli starije linije i tradicionalne naine rada i materijale. Maksimalno izbjegava rad sa billet aluminijem, Evolution agregatima itd ak i serijski motocikli iz «Zero engineeringa», namijenjeni salonskoj prodaji, izgledaju staro.

Image

Image

Image

Image

Shinya Kimura je predvodnik «samurajskog stila» (kako nazivaju japanske custome), iako ga je Chica proslavio. Za razliku od njega, Kimura je ekstremniji, osobno radi iskljuivo na starim Harley Davidsonima. U lancima o njemu nadahnuto kau da stare Harleye spaava od smrti i udahnjuje im potpuno novi ivot. Manje ga interesiraju chopperi, a ispiraciju vue iz nekadanjih prerada ratnih motocikala kojima su se vozile utrke. Ovdje u prikazati cijelu galeriju njegovih radova koja e najbolje prikazati njegov stil, a bitan je podatak da je najstariji motor na ovim slikama proizveden 1936.g., veina je motocikala iz 50-tih, a namlai je Showelhead iz 1980-te.

Image

Image 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi